Auto rondreis Scandinavië

Filter afbeelding

Autotour Stine

  • Het beste van 3 landen in één reis!
  • Bezoek Kopenhagen, Oslo en Stockholm
  • De perfecte combi van cultuur en natuur
v.a.  € 1403 p.p.
Bekijk reis
HURTIGRUTEN

Autotour Thordis

  • Dé Scandinavische ontdekkingsreis!
  • Reis door Zweeds Lapland
  • Hurtigruten traject Honningsvåg-Bergen
v.a.  € 2846 p.p.
Bekijk reis

Met de auto een rondreis maken door Scandinavië

Geniet van een rondreis door Scandinavië.  Ontdek de prachtige landschappen en fjorden met de auto. Ervaar de rust als u over de schitterende bergritten rijdt, en ontdek op uw eigen tempo al het moois dat Scandinavië te bieden heeft. De meeste autotours lijken op papier aan de korte kant, maar door de hoeveelheid moois dat er te ontdekken valt, is het een dagvullende reis.

Geen maatwerk, wel een zeer ruime keuze!

We bieden een ruim aanbod complete autotours. Eventuele wijzigingen in een bestaande autotour kunnen wij aanbrengen indien dit gewenst is. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze reisspecialisten, die u graag vertellen óf en welke aanpassingen mogelijk zijn bij de autotour van uw voorkeur. Ze zijn telefonisch te bereiken van maandag t/m vrijdag van 10.00-17.00 uur via telefoonnummer 023-5289856. Op zaterdag hanteren wij wisselende openingstijden.

Tolwegen

In de berggebieden komt u vaak tolwegen tegen, als u van de hoofdroute afwijkt. De kwaliteit van deze wegen is wisselend, en naast verharde wegen met schitterende omgevingen, treft u soms ook mindere kwaliteit wegen aan. De gemiddelde prijs ligt rond NOK 60 per auto + passagiers. Het is handig om altijd klein muntgeld bij u te hebben. Meer informatie over auto huren noorwegen.