Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto

Preferred partner

Norske ontvangt
Ambassador of the Year Award

voor rondreizen langs de Noorse kust

Tijdens het jaarlijkse Global Trade Event van de Noorse rederij Hurtigruten is Norske Noorwegen Reizen benoemd tot ‘Ambassador of the Year’ voor de rondreizen langs de Noorse kust. Het event vond vorige week plaats aan boord van het MS Midnatsol in Bergen, Noorwegen. Tijdens het event kwamen o.a. de verdere ontwikkeling van het product, nieuwe bestemmingen en de aankoop van de 4 nieuwe schepen ter sprake. In juli 2018 zal het MS Roald Amundsen in de vaart komen. Het is het eerste ‘groene’ cruiseschip ter wereld dat wordt aangedreven door hybride accu technologie.

Daniel Skjeldam, CEO Hurtigruten: "Wij belonen Norske Noorwegen Reizen met de Ambassador of the Year Award voor hun buitengewone prestaties en samenwerking met Hurtigruten. Als Hurtigruten ambassadeur zijn zij een belangrijke inspirator in hun vakgebied en spelen zij een prominente rol in het vergroten van de betrokkenheid  van de consument om te kiezen voor authentieke en op maat gemaakte ontdekkingsreizen. Met een grote passie en vastberadenheid om een belangrijke positie in te nemen op de huidige cruise markt is Norske een preferred partner voor onze ontdekkingsreizen langs de Noorse kust."

Dagelijks vaart één van de 11 postboten in 12 dagen van Bergen via de Noordkaap naar Kirkenes en terug. Op een route van 2.500 zeemijlen worden 34 verschillende havens aan gedaan. Sinds 1893 zijn de postboten een belangrijke verbinding tussen grote havensteden en kleine dorpen. Ze brengen vracht, transporteren passagiers en bieden reizigers volop mogelijkheden om Noorwegen te ontdekken.

Klik voor een grotere foto

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 19 december 2017 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP