Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto

Bootreis naar/van Noorwegen

Color Line Hirtshals–Larvik

  • Hirtshals - Larvik
  • Larvik - Hirtshals

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

 

ColorLine

Hoe eerder u boekt -
Hoe lager de prijs

Voor actuele en scherpe prijzen kunt u bellen: 023-528 98 56 of e-mailen.

Tenzij anders vermeld zijn de maaltijden aan boord niet inbegrepen.

Voor Noorwegen is een identiteitskaart nodig.

SuperSpeed

SuperSpeed is de naam van Color Line schepen die u en uw auto snel en comfortabel naar Denemarken brengt. De schepen varen tussen Kristiansand-Hirtshals en Larvik-Hirtshals. Aan boord van de SuperSpeed ferry's, wordt alles gedaan om u te verzekeren van een plezierige en comfortabele overtocht. Een uitgebreid buffet restaurant, een café en een coffee corner als ook verschillende winkels met een gevarieerd assortiment zijn maar een paar van de faciliteiten aan boord.

Als u gebruik wilt maken van een zitplaats tijdens de overtocht, dan raden wij u aan om deze van te voren te reserveren. U kunt kiezen uit de volgende service niveaus:
Catch Me If You Can - buffet restaurant: Uitgebreid buffet inclusief frisdranken, bier, wijn en koffie. Bier en wijn worden niet geserveerd tijdens het ontbijt.
Business Class – rust en relaxen tijdens de overtocht: Een rustige lounge met comfortabele zitplaatsen. Radio en TV schermen waar films worden vertoond en toegang tot Internet vindt u in de stoelleuning vóór u. Inbegrepen zijn koffie, frisdrank, fruit, kluisjes en dagbladen.
Voyager Class – uw eigen zitplaats tijdens de overtocht: Comfortabele zitplaatsen, radio en TV schermen die kunnen worden geactiveerd door de 'Film en media kaart'. Deze kaart kunt u aan boord kopen.

Voordeelpakketten

Voordeelpakketten Denemarken-Noorwegen met Color Line SuperSpeed I of SuperSpeed II voor 2 personen + 1 auto (tot 5 m lang, 2 m hoog)

ECONOMY Auto-voordeelpakket 2016
1 auto + 2 personen; enkele reis vanaf € 69
Voorwaarden: de boeking is meteen definitief en kan niet meer zonder kosten gewijzigd worden. De wijzigingskosten bedragen 25% van de oorspronkelijke prijs + de eventuele meerprijs van de nieuwe boeking. In geval van annulering wordt geen restitutie gegeven.
FLEX Auto-voordeelpakket 2016
1 auto + 2 personen; enkele reis vanaf € 99
Met dit pakket kunt u tot 24 uur voor vertrek een wijziging aanbrengen in de reisdatum. Het eventuele prijsverschil samen met onze wijzigingskosten van € 25 dienen per omgaande te worden voldaan. Binnen 24 uur wordt geen restitutie meer gegeven.

Toeslag Hirtshals–Kristiansand/Larvik

Met een uitgebreid buffet restaurant, café bars en winkels verzorgen de Color Line SuperSpeed schepen een ontspannen en comfortabele overtocht. We raden u aan om vooraf een zitplaats te reserveren.

Toeslag 2016 per persoon (bij reservering vooraf)
Reservering zitplaats in de Voyager Class (V1) € 9
Reservering zitplaats in de Business Class (B1) € 26
Ontbijt in het buffet restaurant (R1) vanaf € 18
Lunch in het buffet restaurant vanaf € 33,70
Diner in het buffet restaurant vanaf € 39,70

De maatschappij werkt met variabele prijzen voor de verschillende bootpassages en vertrekdata. Op weekdagen vaak lagere tarieven dan in het weekend. Op aanvraag maken wij graag een passende offerte. Ook kunnen we een reservering voor Frederikshavn-Göteborg of vv voor u verzorgen, vaarschema en prijzen op aanvraag: Norske Noorwegen Reizen 023-528 98 56 of info@norske.nl.

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP