Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto

Laat 't géén droom blijven!

Profiteer nu van € 300 pp korting!

Last-minute aanbieding op een Hurtigruten rondreis langs de karakteristieke Noorse fjordenkust!

Profiteer nu van groot voordeel op de ultieme droomreis en vier de komende Kerst en/of Oud & Nieuw op een unieke Hurtigruten expeditie naar het majestueuze noorderlicht 'aurora borealis'. Reizen langs de karakteristieke Noorse fjorden­kust in de winter is een ongelooflijke ervaring waarin het fenomeen poollicht met haar fascinerende lichtschaduwen - van groen tot paars en geel­achtige tinten - het belangrijkste ingrediënt vormt.

Begin deze 12-daagse reis vanuit Bergen en vaar met een van de comfortabele Hurtigruten schepen - via de Noordkaap - naar Kirkenes aan de Russische grens en vice versa. Tijdens de rondreis - op basis van volpension (ontbijt, lunch & diner) - krijgt u meer inzicht in de cultuur en geschiedenis met interes­sante lezingen, activiteiten en excursies zoals o.a. een bezoek aan de heilige Sami offerplaats ‘Finn­kirka’ waar de beroemde rotsformatie gecombineerd met het spectaculaire licht in een uniek kunstwerk verandert. Regelmatig delen lokale vissers hun versgevangen Koningskrab of kunt u - afhankelijk van de weersomstandigheden - ijsduiken in de Barentszee.

 

Complete 12-daagse rondreis Inclusief Unieke Noorderlicht Garantie!

De korting van € 300 per persoon is geldig op alle afvaarten vanaf 15/12 t/m 31/12/2017 voor de 12-daagse rondreis Bergen–Kirkenes–Bergen of de 11-daagse rondreis Bergen–Kirkenes–Trondheim.

Korting is te combineren met de Ambassador Herhalingskorting en uitsluitend geldig voor nieuwe reserveringen gemaakt in de periode 18/09 t/m 31/10/2017.

Geldig voor alle hutten met tariefgroep Basic en Select.

 

Bel 023-528 98 56 voor scherpe prijzen en vraag naar de voorwaarden. Een vliegarrangement Amsterdam–Bergen vv is er al vanaf € 250 pp.

Klik voor een grotere foto

Klik voor een grotere foto

Klik voor een grotere foto

Norske is niet aansprakelijk voor tussentijdse prijswijzigingen en/of drukfouten.

Aanbiedingen

Profiteer nu van groot voordeel op de ultieme droomreis en vier de komende Kerst en/of Oud & Nieuw op een unieke Hurtigruten expeditie naar het majestueuze noorderlicht!

Zomeraanbieding: 16-daagse Autotour Fjord & Fjell

Overzicht van alle individuele groepsreizen

Lofoten aanbieding

Last Minute aanbieding: Basic-korting op halve rondreizen

2018

Ontluikende lente óf magische middernachtzon! Profiteer van een korting tot 200 pp!

Expeditie aanbiedingen

Tijdelijk korting van € 300 of € 600 pp op nieuwe expeditiereizen

Single aanbiedingen

Single aanbieding Noorderlicht: 4e kwartaal 2017

Geen 1-persoonstoeslag op 10 Expeditie Zeereizen naar Spitsbergen, IJsland, Groenland, Europese kust, Transatlantische oversteek, Braziliaanse kust, Patagonië en Antarctica!

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 19 december 2017 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP