Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto Klik voor een grotere fotoKlik voor een grotere fotoKlik voor een grotere fotoKlik voor een grotere foto

Beleef Kerstmis aan boord van Hurtigruten

Aanbieding Compleet arrangement kerstreis langs de fjordenkust van Noorwegen

Wilt u Kerstmis eens op een heel bijzondere manier vieren? Dan raden we u aan om mee te gaan op de speciale Hurtigruten kerst-afvaart . U viert Kerstmis op een traditionele Noorse manier met het versieren van de kerstboom, kerstcadeautjes, een overheerlijk kerstmenu en het zingen van kerstliederen.

Tijdens de reis worden er lezingen gehouden met als thema’s de Noorse kersttraditie, het verschijnsel Noorderlicht, de Sami cultuur, visserij op de Lofoten of over Tromsø, de arctische hoofdstad. De gids aan boord begeleidt de diverse activiteiten en excursies gedurende de reis.

Ook in de wintermaanden is Hurtigruten, de beroemde bootreis van Bergen via de Noordkaap naar Kirkenes aan de Russische grens en vice versa, een unieke belevenis. De poolwinter met zijn geheimzinnige atmosfeer, het Noorderlicht en glinsterende sneeuwlandschappen behoren zonder twijfel tot de meest fascinerende natuurverschijnselen. Dagelijks vertrekt één van de 12 schepen voor een tocht van 2500 zeemijlen en doet 34 verschillende havenplaatsen aan. Onderweg kunt u overal uit- of instappen of deelnemen aan één van de vele excursies.

Nordnorge - Noorse Kerst 2017
Aanbieding geldt voor de 11-daagse Hurtigrutenreis Bergen–Kirkenes–Trondheim met ms Nordnorge van 20/12–30/12/2017
Bezetting: 2 pers. 1 pers.
Ongespecificeerde Polar binnenhut (USPI), vanaf 1.795 2.545
Ongespecificeerde Polar buitenhut (USPO), vanaf 2.045 2.910
Ongespecificeerde Arctic buitenhut (USPB), vanaf 2.495 3.585
Inbegrepen: 11-daagse rondreis Bergen–Kirkenes–Trondheim in de geboekte hutcategorie op basis van volpension (ontbijt, lunch, diner + Kerstdiner); transfers in Bergen en Trondheim; treinreis Trondheim–Oslo inclusief zitplaatsreservering 2e klasse; vluchten Amsterdam–Bergen en Oslo–Amsterdam per KLM in de goedkoopste klasse, belastingen en brandstoftoeslag.
Niet inbegrepen: Optionele excursies tijdens de cruise en verzekeringen.
Opmerkingen: Prijzen in € per persoon, op basis van beschikbaarheid. Reservering op aanvraag. Aanbieding geldt niet voor suites en is niet te combineren met andere aanbiedingen, met uitzondering van Ambassador 1893 herhalingskorting. Uw hutnummer ontvangt u aan boord. Minimaal 10 deelnemers.
Norske Noorwegen Reizen is niet aansprakelijk voor tussentijdse prijswijzigingen en/of drukfouten

Trollfjord - Noorse Kerst 2018
Aanbieding geldt voor de 12-daagse Hurtigrutenreis Bergen–Kirkenes–Bergen met MS Trollfjord van 19/12/2018–30/12/2018 inclusief retourvlucht en transfers
Bezetting: 2 pers. 1 pers.
Ongespecificeerde Polar binnenhut (USPI), vanaf 1.770 2.527
Ongespecificeerde Polar buitenhut (USPO), vanaf 1.996 2.866
Ongespecificeerde Arctic buitenhut (USPB), vanaf 2.366 3.421
Inbegrepen: • vliegreis Amsterdam–Bergen v.v. per KLM in de goedkoopste klasse incl. luchthavenbelastingen; • 12 dagen Hurtigruten traject Bergen–Kirkenes–Bergen op basis van volpension (ontbijt, lunch, diner + Kerstdiner) inclusief gegarandeerde binnen- of buitenhut.
Niet inbegrepen: Optionele excursies tijdens de cruise en verzekeringen.
Opmerkingen: Prijzen in € per persoon, op basis van beschikbaarheid. Aanbieding geldt niet voor suites en is niet te combineren met andere aanbiedingen, met uitzondering van Ambassador 1893 herhalingskorting. Minimaal 10 deelnemers. Bij een gegarandeerde hut wordt uw hutnummer aan boord toegewezen. Aanbieding is geldig mits geboekt vóór 13/09/2018.
Norske Noorwegen Reizen is niet aansprakelijk voor tussentijdse prijswijzigingen en/of drukfouten

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 19 december 2017 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP