Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto

ms Polarlys

De huidige derde Polarlys is in 1996 gebouwd. De naam betekent in Noorwegen “poollicht” en benadrukt de bijzonderheid van het Arctische licht, dat een wezenlijk onderdeel is van het Hurtigruten winterprogramma “Hunting the Light”. Het nieuwe interieur weerspiegelt het prachtige kustlandschap van Noorwegen middels een kleurenpalet variërend van de blauwgroen getinte wateren in contrast met de oranjebruin gekleurde landschappen. Bekijk het ms Polarlys in 360° presentatie.

 

De Polar buitenhutten beschikken over het algemeen over ramen met uitzicht terwijl ze op de onderste dekken zijn uitgerust met patrijspoorten. De gezellige hutten hebben allen een badkamer met douche en wc en twee bedden, waarvan er één een bedbank is. De intieme Polar binnenhutten hebben een badkamer met douche en wc met uitzondering van enkele hutten op het nostalgische ms  Lofoten die enkel een wastafel hebben maar waar faciliteiten op de gang worden aangeboden. De meeste hutten  zijn voorzien van twee bedden, waarvan er één een bedbank is en enkele hutten zijn uitgerust met boven- en onderbedden. I Binnenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-10 m2)
K Binnenhut: 2-pers.bed, do / wc, tv (15-18 m2)
L Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv, patrijspoort; deels beperkt uitzicht (5-13 m2)
J Buiten/binnenhut: 2-pers.bed, do / wc, tv;
deels beperkt uitzicht (5-13 m2)
N Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
O Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
Arctic Superieur hutten: Onze comfortabele Arctic superieure buitenhutten zijn gelegen op de bovenste en middelste dekken. Alle hutten beschikken over een badkamer met douche en wc en hebben faciliteiten voor koffie en thee. De meeste zijn voorzien van aparte bedden die overdag als sofa kunnen worden gebruikt; enkele hebben 2-persoonsbedden. P Buitenhut: 2-pers.bed, do / wc, tv (5-13 m2)
U Buitenhut: 2-pers.bed, do / wc, tv (5-13 m2)
Expedition Suites: Op de bovenste dekken gelegen, zijn onze expedition suites de meest exquise en comfortabele hutten aan boord waarin een zithoek met televisie, een badkamer met douche/toilet en de meeste beschikken over een tweepersoonsbed. Alle suites zijn voorzien van een huttenpakket met gratis badjas, slippers en toiletartikelen. Q Minisuite: 2-pers.bed, zitgroep, do / wc, tv, minibar (15-20 m2)
M Suite, 2-pers.bed, zitgroep, privé balkon, do / wc, tv, minibar (28-30 m2)
* De hutten 321, 323, 325 zijn uitgerust voor minder validen. Wijzigingen voorbehouden.
# buitenhutten met beperkt of geen uitzicht.

Klik voor een grotere foto

 

ms Polarlys
Bouwjaar: 1996 in Ulsteinvik
Capaciteit: 619 passagiers
471 bedden
35 auto's
BRT: 11.341 ton
Lengte: 123 m
Breedte: 19,5 m
Snelheid: 15 knopen
Scheepswerf Ulstein Mek. Verk. (N)
Vlag Noorwegen

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 19 december 2017 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP