Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto

ms Vesterålen

MS Vesterålen werd in 1983 gebouwd en gedoopt met dezelfde naam als het eerste schip, dat in 1893 de Hurtigruten oprichtte (DS Vesteraalen). Vesterålen is een regio ten noorden van de Lofoten, waar indrukwekkende natuurfenomenen als het Troll­fjord en het Raftsund te vinden zijn. Bovendien ligt hier Stokmarknes, de eerste thuishaven van de Hurtigruten. ms Vesterålen is een van de kleinste schepen van de vloot, waardoor een reis alleen al door de relatief geringe passagierscapaciteit iets bijzonders is. Sinds de moderniseringen in 1988 en 1995 is het ingericht met lichte, gezellige gemeenschappelijke ruimtes en salons, die een zeer uitnodigende sfeer hebben. Ontspannend werkt het spectaculaire uitzicht vanuit de panorama-salon, unieke accenten worden gegeven door de omvangrijke kunstverzameling. Reizen met dit 'werkschip' is een unieke ervaring. Bekijk het ms Vesterålen in 360° presentatie.

 

ms Vesterålen

De Polar buitenhutten beschikken over het algemeen over ramen met uitzicht terwijl ze op de onderste dekken zijn uitgerust met patrijspoorten. De gezellige hutten hebben allen een badkamer met douche en wc en twee bedden, waarvan er één een bedbank is. De intieme Polar binnenhutten hebben een badkamer met douche en wc met uitzondering van enkele hutten op het nostalgische ms  Lofoten die enkel een wastafel hebben maar waar faciliteiten op de gang worden aangeboden. De meeste hutten  zijn voorzien van twee bedden, waarvan er één een bedbank is en enkele hutten zijn uitgerust met boven- en onderbedden. I Binnenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-10 m2)
A Buitenhut: bed en sofa, patrijspoort, do / wc, tv; deels beperkt uitzicht (11-13 m2)
J Buiten/binnenhut: bed en sofa, do / wc, tv; deels beperkt uitzicht (5-13 m2)
N Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
Arctic Superieur hutten: Onze comfortabele Arctic superieure buitenhutten zijn gelegen op de bovenste en middelste dekken. Alle hutten beschikken over een badkamer met douche en wc en hebben faciliteiten voor koffie en thee. De meeste zijn voorzien van aparte bedden die overdag als sofa kunnen worden gebruikt; enkele hebben 2-persoonsbedden. P Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
* Hut 317 is uitgerust voor minder validen. Wijzigingen voorbehouden.
# buitenhutten met beperkt of geen uitzicht.
Cat. A: hutten met stapelbed
Cat. I: sommige hutten met stapelbed

 

Klik voor een grotere foto

 

ms VesterÅlen
Bouwjaar: 1983 in Harstad
Gemoderniseerd: 1988/1995
Capaciteit: 516 passagiers
294 bedden
24 auto's
BRT: 6.261 ton
Lengte: 108 m
Breedte: 16,5 m
Snelheid: 15 knopen

Scheepswerf

Kaarbø Mek. Verk. (N)
Vlag Noorwegen

 

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 19 december 2017 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP