Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Sirdal, Vest Agder

Klik voor een grotere foto

NTS608: Sageneset Feriesenter

 

• Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden. Hond is al dan niet tegen betaling toegestaan.

Sageneset beschikt over vakantiehuizen en iets eenvoudigere hutten met douche en toilet . Het vakantieoord is bijzonder mooi gelegen in het Sirdal niet ver van de kustplaatsen Egersund, Flekkefjord en Stavanger. Een schitterende route brengt u naar de Lysefjord naar het plaatsje Lysebotn, waar een autoferry vertrekt naar Stavanger in het voorseizoen en naar Lauvvik in het hoogseizoen. U maakt dan een prachtige fjordentocht en vaart onder de Preekstoel door. De Suleskarweg (open eind mei) is eveneens een schitterende weg naar het Setesdal.

Wat neem je mee?

De normale kampeerspullen, slaapzak, onderlaken en eventueel kussen + kussensloop. De hutten zijn voorzien van 2-4 bedden (stapelbedden), tafel, stoelen of bank, een elektrische kooktoestel met 1-2 platen, elektrische verwarming, koelkast. Wil je alle dagen zelf koken dan kun je beter een extra kooktoestel meenemen. Op de camping is een sanitairgebouw met stromend water, douche en toilet en wasmachine. Vrijwel overal zijn muntmeters voor warm water.

Voor alle kampeerhutten geldt:

Inbegrepen: verblijf in kampeerhutten; uitgebreide routebeschrijving van de door u gekozen kampeerhuttenrondreis uit de brochure of op maat. Geen kinderkorting.

Niet Inbegrepen: De binnenlandse ferry's in de route zijn ter plaatse te voldoen; de boottochten naar/van Noorwegen.

Wij verzorgen ook: REIZEN OP MAAT!

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP