Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Vang, Oppland

Klik voor een grotere foto

NTS623: Hugasyn

 

• Hond is al dan niet tegen betaling toegestaan.

In Øylo, Vang, ca. 45 km ten westen van Fagernes. Prachtig natuurgebied met vele goede wandelmogelijkheden. Uitzichten rondom o.a. op de Hugakollen (1134 m) Gilafjell en de Slettefjell. Hugasyn Hyttegrend bestaat uit 10 identieke hutten met een oppervlakte van 60 m2 en zijn geschikt voor max. 6 personen. Ze beschikken over een woonkamer met hout-oven, zithoek en eethoek. Keukenhoek met koelkast. Slaapkamer met 2 bedden naast elkaar, slaapkamer met 2 stapelbedden. Badkamer met douche, wastafel en toilet.

Wat neem je mee?

De normale kampeerspullen, slaapzak, onderlaken en eventueel kussen + kussensloop. De hutten zijn voorzien van 2-4 bedden (stapelbedden), tafel, stoelen of bank, een elektrische kooktoestel met 1-2 platen, elektrische verwarming, koelkast. Wil je alle dagen zelf koken dan kun je beter een extra kooktoestel meenemen. Op de camping is een sanitairgebouw met stromend water, douche en toilet en wasmachine. Vrijwel overal zijn muntmeters voor warm water.

Voor alle kampeerhutten geldt:

Inbegrepen: verblijf in kampeerhutten; uitgebreide routebeschrijving van de door u gekozen kampeerhuttenrondreis uit de brochure of op maat. Geen kinderkorting.

Niet Inbegrepen: De binnenlandse ferry's in de route zijn ter plaatse te voldoen; de boottochten naar/van Noorwegen.

Wij verzorgen ook: REIZEN OP MAAT!

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP