Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Vangsnes, Sogn Og Fjordane

Klik voor een grotere foto

NTS634: Djuvik Camping

 

• Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden. Hond is niet toegestaan.

Prachtig gelegen aan de Sognefjord tussen Vik en Vangsnes. Ideaal uitgangspunt voor het maken van dagtochten zoals Flåm of het gletsjermuseum in fjærland. Vik heeft een leuk centrum met winkeltjes en de Hopperstad staafkerk uit de 12e eeuw. De 4-persoonshutten zijn eenvoudig met 2 stapelbedden en minikeuken met stromend water. Er zijn ook grotere 4-persoonshutten met keuken, badkamer en 2 slaapkamers (1-tweepersoonbed en 1 stapelbed met dekbedden en kussens). Beddengoed zelf meenemen of huren. Mooi terras met tuinmeubelen.

Wat neem je mee?

De normale kampeerspullen, slaapzak, onderlaken en eventueel kussen + kussensloop. De hutten zijn voorzien van 2-4 bedden (stapelbedden), tafel, stoelen of bank, een elektrische kooktoestel met 1-2 platen, elektrische verwarming, koelkast. Wil je alle dagen zelf koken dan kun je beter een extra kooktoestel meenemen. Op de camping is een sanitairgebouw met stromend water, douche en toilet en wasmachine. Vrijwel overal zijn muntmeters voor warm water.

Voor alle kampeerhutten geldt:

Inbegrepen: verblijf in kampeerhutten; uitgebreide routebeschrijving van de door u gekozen kampeerhuttenrondreis uit de brochure of op maat. Geen kinderkorting.

Niet Inbegrepen: De binnenlandse ferry's in de route zijn ter plaatse te voldoen; de boottochten naar/van Noorwegen.

Wij verzorgen ook: REIZEN OP MAAT!

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP