Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Krokelvdalen, Troms

Klik voor een grotere foto

NTS676: Skittenelv Camping

 

• Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden. Hond is al dan niet tegen betaling toegestaan.

Schitterend direct aan het fjord gelegen camping, op 25 km afstand van Tromsø met prachtig uitzicht op de omliggende bergen en fjorden. Er is een verwarmd buitenzwembad met 50 meter lange glijbaan, peuterbad, speeltoestellen, minigolf, sauna en trampoline. Er zijn verschillende fietsroutes en goede vis- en wandelmogelijkheden. In de nabije zee kunt u windsurfen, snorkelen en zwemmen. Op de camping is een snackbar en een pizzeria. Skittenelv Camping beschikt over meerdere type vakantiehuisjes en is een ideaal uitgangspunt om de omgeving te verkennen.

Wat neem je mee?

De normale kampeerspullen, slaapzak, onderlaken en eventueel kussen + kussensloop. De hutten zijn voorzien van 2-4 bedden (stapelbedden), tafel, stoelen of bank, een elektrische kooktoestel met 1-2 platen, elektrische verwarming, koelkast. Wil je alle dagen zelf koken dan kun je beter een extra kooktoestel meenemen. Op de camping is een sanitairgebouw met stromend water, douche en toilet en wasmachine. Vrijwel overal zijn muntmeters voor warm water.

Voor alle kampeerhutten geldt:

Inbegrepen: verblijf in kampeerhutten; uitgebreide routebeschrijving van de door u gekozen kampeerhuttenrondreis uit de brochure of op maat. Geen kinderkorting.

Niet Inbegrepen: De binnenlandse ferry's in de route zijn ter plaatse te voldoen; de boottochten naar/van Noorwegen.

Wij verzorgen ook: REIZEN OP MAAT!

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP