De ferry overtochten naar Noorwegen

U bereikt Noorwegen gemakkelijk met de ferry vanuit Kiel, Hirtshals of Emden. Zodra u aan boord bent van de ferry naar Noorwegen, begint de vakantie! De overtocht is vaak inbegrepen bij onze reizen. De ferrymaatschappijen waar wij mee samenwerken, hanteren flexibele prijzen die dagelijks variëren, afhankelijk van vraag en aanbod. Bekijk ons reisaanbod voor de mogelijkheden en vergeet niet uw maaltijden aan boord direct bij boeking van de overtocht door te geven. Later kunnen wij deze niet meer voor u bijboeken.

Color Line

Kiel (Duitsland)–Oslo v.v.

De schepen MS Color Fantasy en MS Color Magic vertrekken dagelijks vanuit Kiel en Oslo. Reistijd: 20 uur, inclusief overnachting. De supermoderne schepen hebben comfortabele hutten in diverse prijsklassen, sfeervolle lounges, bars, entertainment, zwemparadijs, spa en taxfree shop. Er zijn verschillende restaurants o.a. met Scandinavisch buffet en een à la carte restaurant. Er wordt gedineerd in twee zittingen. Indien u graag aan het buffet wilt deelnemen raden we aan bij boeking hiervoor een reservering te maken voor de 1e of 2e zitting. Een overtocht met deze schepen is beslist een geslaagd begin of afsluiting van de vakantie.

Offerte aanvragen Color Line

Ferry overtochten uitsluitend in combinatie met een rondreis

De ferry overtochten hieronder benoemd worden uitsluitend aangeboden in combinatie met een rondreis in Noorwegen. Bekijk onze reizen die we in combinatie met ferry overtochten aanbieden.

Color Line

Hirtshals (Denemarken)–Kristiansand v.v.

Dagelijks vertrekt Superspeed I vanuit Hirtshals en Kristiansand. Duur van de oversteek is 3¼ uur.

Hirtshals (Denemarken)–Larvik v.v.

Dagelijks vertrekt Superspeed II vanuit Hirtshals en Larvik. Duur van de oversteek is 3¾ uur.

Fjord Line

Hirtshals (Denemarken)–Stavanger–Bergen v.v.

MS Stavangerfjord en MS Bergenfjord vertrekken dagelijks vanuit Hirtshals via Stavanger naar Bergen. Duur van de oversteek is 16¼ uur. Voor overnachting is er een ruime keuze, variërend van economy- tot luxe Fjordclass hutten. Een heerlijk Scandinavisch ontbijt en dinerbuffet.

Hirtshals (Denemarken)–Kristiansand v.v.

MS Fjord Line Express vertrekt dagelijks vanuit Hirtshals en Kristiansand. Duur van de oversteek is 2¼ uur. Comfortabele stoelen, een heerlijk buffet en een taxfree winkel.

Stena Line

Kiel (Duitsland) – Göteborg v.v.

Stena Germanica en Stena Scandinavica vertrekken dagelijks uit Kiel en Göteborg. De overtocht duurt 14,5 uur met een overnachting aan boord. Aan boord zijn gezellige lounges en hutten in diverse prijsklassen. Er is een taxfree winkel aan boord en diverse eetgelegenheden.

Overnachting Denemarken

In combinatie met een ferry overtocht kunnen we ook een overnachting in Denemarken reserveren. Onze reisspecialisten adviseren u graag over de mogelijkheden van een overtocht per veerboot naar Noorwegen.