Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Oppland

Klik voor een grotere foto

NTS112: Gålå

 

• op 800 m hoogte

• 4-6 personen of

• 8 personen

• Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden. Hond is al dan niet tegen betaling toegestaan.

Ligging: In het Peer Gynt gebied aan de gelijknamige weg, iets ten zuiden van Vinstra. Er worden vele activiteiten geboden, zoals elanden-safari, kanotochten op 4 verschillende bergmeren, vissen in het Gålåmeer, paardrijden, boerderijbezoek, er is een stoeltjeslift naar de top van de Valsfjell, er kan een tocht per mountainbike gemaakt worden, u kunt hier tennissen en raften in de Sjoa rivier. U kunt naar het Hunderfossen familiepark of een bezoek brengen aan Lille­hammer. U krijgt korting op zwembad/sauna en het diner in Wadahl Høgfjellshotell, Gålå.

Beschrijving: Alle huizen zijn comfortabel in traditioneel Noorse stijl ingericht. Woonkamer met zit- en eethoek, open haard, TV en radio. Volledig ingerichte keukenhoek met 4 pits fornuis, koelkast, diepvriezer en afwasmachine. Elec. verlichting en verwarming.

Route: Oslo–Vinstra–Gålå: 276 km.

Gålå Lid: 8 personen: Opp. 87 m2
Aan beide zijden van de bungalow 2 slaapkamers, één met 2 benedenbedden en één met een stapelbed, 2 badkamers en toiletten met verwarmde vloer, sauna, zeer geschikt voor 2 samenreizende families. De Lid-huizen zijn vrijstaand en hebben uitzicht op het meer en de Jotunheimen.

Gålå Grend: 8 personen: Opp. 73 m2
4 Slaapkamers (zie bij Lid), 1 badkamer en toilet met verwarmde vloer, sauna, zeer geschikt voor 2 samen-reizende families. De Grend-huizen zijn vrijstaand, liggen tussen de plaatselijke kruidenier en het hotel, met uitzicht op het meer en de Jotunheimen.

Gålå Hytte: 4-6 personen: Opp. 45 m2
1 Slaapkamer met 2 bedden en 1 slaapkamer met een stapelbed. Steile trap naar open zolder met 2 matrassen. Badkamer en toilet. De huizen zijn van het type 2 onder 1 kap en liggen in een bosrijke omgeving rond het hotel.

 

• Vanaf € 135 per nacht

(minimaal 3 nachten verblijf)

Klik voor een grotere foto

Klik voor een grotere foto

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP