Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Viggja, Sør Trondelag

Klik voor een grotere foto

NTS153: Tråsåvika

 

• 5 personen Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden.

Hond is al dan niet tegen betaling toegestaan. (Alleen rode bungalow)

Ligging: Prachtig gelegen aan de Trondheimsfjord, op 5 km afstand van het centrum van Orkanger. Het centrum van Trondheim ligt op 30 minuten rijden.

Beschrijving: De camping beschikt over prachtige 4-persoons bungalows (grijs) met gratis wifi, moderne inrichting en balkon met schitterend uitzicht. De woonkamer heeft een open ruimte met bank, flat­screen-tv en eethoek, een volledig ingerichte keuken met vaatwasser, badkamer met douche. 2 Slaapkamers: één met 2 aparte bedden en één met familiebed (2 onder/1 boven). De eenvoudigere (rode) bungalow voor 2 personen heeft 1 slaapkamer met familiebed en stapelbed. Mooi eigen zandstrand met zwemgelegenheid. Er zijn ook BBQ voorzieningen.

Activiteiten: Bergwandelingen of paardrijden in Troll­heimen, motorboten te huur, zalmvissen in de Orkla rivier (5 km) of een dagtocht naar Trondheim (bus stopt bij de camping). Vogelreservaat naast de camping.

 

• Vanaf € 118 per nacht

Klik voor een grotere foto

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP