Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Vassenden, Sogn og Fjordane

Klik voor een grotere foto

NTS202: Jølstraholmen

 

• 3-8 personen

• Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden. Hond is al dan niet tegen betaling toegestaan.

Ligging: Jølstraholmen Camping & Hytter is prachtig gelegen bij de rivier Jølstra, 18 km ten noorden van Førde en 2 km ten zuiden van Vassenden.

Beschrijving: 3-kamer appartement (85 m2), max. 4 personen. Bouwjaar 2012. Gelegen op de bovenste verdieping van het hoofdgebouw. Uitzicht op de camping en de rivier. Goed uitgeruste keuken, woonkamer met bank en flatscreen televisie. 2 slaapkamers met 2 x 1-persoonsbed. Moderne badkamer, overdekt terras.

Beschrijving: 4-kamer appartement (118m2), max. 6 personen. Bouwjaar 2012. Gelegen op de bovenste verdieping van het hoofdgebouw. Uitzicht op de camping en de rivier. Goed uitgeruste keuken, woonkamer met slaapbank voor 2 personen. Flatscreen televisie. 3 slaapkamers met 2 x 1-persoonsbed. Moderne badkamer, overdekt terras.

Activiteiten: Fiets- en wandelmogelijkheden, raften op de rivier Jølstra.

Route: Oslo–Vassenden: 398 km.

 

• Vanaf € 105 per nacht

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP