Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Stardalen, Sogn Og Fjordane

Klik voor een grotere foto

NTS205: Stardal

 

• 4-6 personen

• Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden. Hond is al dan niet tegen betaling toegestaan.

Ligging: In Jølster, 10 km van het Jølstermeer, met dramatische natuur, steile berghellingen, gletsjers, bruisende rivieren, vredige boerderijen, bossen, vogels en dieren. De Stardal-aanleg bestaat uit 10 bungalows op een zodanige manier gebouwd dat ze deel uitmaken van de natuur. Alle hebben uitzicht op een gletsjer-arm. Uitstekende wandelmogelijkheden in bos en berggebied, gletsjertochten met georganiseerde voettochten, raften (16 jaar en ouder), paardensport en forelvissen. Stardal is een doodlopend dal dat eindigt onder de Jostedalsgletsjer.

Beschrijving: Opp. 52 m2 met een gedeeltelijk overdekt terras. Het gehele huis heeft verwarmde vloeren, een huiskamer met open haard, kleuren TV, bankstel en eethoek. De keuken is ingericht met fornuis, koelkast/vriesdeel, vaatwasmachine, koffiezetapparaat en broodrooster. Badkamer d/t met wasmachine. Er zijn 2 slaapkamers, beide met een 2 persoonsbed. In de woonkamer is een mogelijkheid voor 2 extra slaapplaatsen. Er zijn huisjes met 2 slaapkamers met in elk 2 benedenbedden en tevens zijn er huisjes met 1 slaapkamer met 2 losse bedden en 1 kamer met een stapelbed. Graag bij boeking opgeven wat gewenst is. Bedlinnenpakket incl. handdoeken te huur of zelf meenemen; eindschoonmaak bestellen nok 690 of zelf doen.

Route: Bergen–Jølster: ca. 250 km.

 

• Vanaf € 111 per nacht

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP