Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Norddal, Møre og Romsdal

Klik voor een grotere foto

NTS209: Petrine's Guesthouse

 

• 4 volwassenen of evt. 5 personen

• Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden. Hond is al dan niet tegen betaling toegestaan.

Ligging: Gelegen in het dorp Norddal. Uitstekende uitvalsbasis voor bezoek aan de Geirangerfjord, Trollstigen en Reinheimen Nationaal Park. Allen op ca. 30-50 km afstand.

Beschrijving: Petrine’s Guesthouse bestaat uit een hoofdgebouw waar 10 gastenkamers in gevestigd zijn. Op 240 meter van dit hoofdgebouw liggen de 5 appartementen, vlakbij een riviertje en de fjord. De appartementen (42m2) beschikken over een woonkamer met slaapbank voor 2 personen, 1 slaapkamer met 2-persoonsbed, badkamer met douche en toilet, een kitchenette (koffiezetapparaat, waterkoker), televisie, en een klein buitenterras met BBQ. De appartementen zijn in 2015 volledig gerenoveerd en hebben nu een lichte moderne inrichting. Eindschoonmaak is inbegrepen. Bedlinnen en handdoeken kunnen gehuurd worden.

Activiteiten: Hiking, fietsen, vissen, kajakken, bezoek Dale kerk, outdoor yoga, bezoek bergboerderijen.

Route: Oslo–Norddal: 557 km.

 

• Vanaf € 148 per nacht

(minimaal 3 nachten verblijf)

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP