Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Åndalsnes, More og Romsdal

Klik voor een grotere foto

NTS214: Gjerdset

 

• 4-6 personen

• Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden. Hond is al dan niet tegen betaling toegestaan.

Ligging: Mooi in de natuur, slechts 18 km van Åndalsnes, op korte afstand van het visrijke Rødvenfjord met een prachtig uitzicht op de bergtoppen van Romsdalen. Korte afstand tot de fantastische Trollstigen en een goed begin voor dagtochten naar de ‘Atlanterhavsweg’, Geiranger of Molde. U kunt hier goed vissen, er zijn kano’s te huur of u kunt gebruikmaken van de jacuzzi. Er is geen receptie aanwezig. De eigenaar woont op het terrein en is bij afwezigheid bereikbaar per telefoon.

Route: Oslo–Lillehammer–Dombås–Åndalsnes: 450 km.

Type A: Gezellige huisjes van 36 m2. Geschikt voor 2-4 personen. Woonkamer met zit- en eethoek en open keuken. 1x slaapkamer met een 2-persoonsbed en 1x slaapkamer met stapelbed. Badkamer met douche en toilet en een terras met tuinmeubelen. Prachtig uitzicht over Gjerdset meer. Parkeergelegenheid bij het huisje.

Type B: In traditionele Noorse stijl gebouwde bungalows. Geschikt voor 4-6 personen. Opp. 43 m2. Als type A maar met 1x slaapkamer met een 2-persoonsbed en 1x slaapkamer met 2x 1-persoonsbed en 2 slaapplaatsen op zolder bereikbaar via een steile trap.

Type D: Studio appartement 45 m2. Geschikt voor 5 personen. Woon- slaapgedeelte met een 2-persoonsbed, open keuken en een badkamer. Extra slaapplaatsen op de vide of extra bij te plaatsen bedden.

 

• Vanaf € 54 per nacht

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP