Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Voss, Hordaland

Klik voor een grotere foto

NTS215: Bavallstunet

 

• 5 personen

• Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden. Hond is niet toegestaan.

Ligging: Even buiten Voss en dus zeer geschikt voor diverse uitstapjes, zoals de Flåmtrein, een tocht langs de Hardangerfjord of een bezoek aan de mooie stad Bergen. Als u het helemaal op uw gemak wilt doen neemt u de trein van Voss naar Bergen en terug. De auto kan geparkeerd worden bij het station. Vanuit Voss start ook de excursie 'Noorwegen in een notendop'. De huizen zijn door gefortuneerde Noren gebouwd en worden in de weken dat ze er zelf niet verblijven verhuurd. Alle huizen zijn verschillend van bouw en inrichting maar bieden het summum aan luxe.

Beschrijving: grote woonkamer met keuken, houtkachel, koel/vrieskast, keramische kookplaten met afzuigkap, koffiezetapparaat, radio, TV, afwasmachine, terras. Slaapkamer met een dubbelbed en 1 slaapkamer met breed onderbed en 1 bovenbed. Badkamer met wasmachine.
De indeling van de slaapkamers kan onderling iets verschillen, maar er zijn altijd 5 slaapplaatsen. Bij sommige huizen is slaapgelegenheid voor meerdere personen door matrassen van 30 cm op een vide (beperkte stahoogte). Kinderstoel te huur.

Route: Bergen–Voss–Bavallstunet: ca. 100 km.

 

• Vanaf € 105 per nacht

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP