Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Eksingedalen, Hordaland

Klik voor een grotere foto

NTS225: Storstova

 

• Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden. Hond is al dan niet tegen betaling toegestaan.

Ligging: In het Eksingedal, dichtbij nr. 221/223/224.

Beschrijving: Schitterend modern ingericht huis, met mogelijkheid voor 1 gezin tot 6 personen of gecombineerd met 2 of zelfs 3 gezinnen tot 15 personen.
Indeling: woonkamer beneden en TV kamer boven, eetkamer met plaats voor 15 personen, moderne keuken van alle gemakken voorzien, slaapkamer met tweepersoonsbed, slaapkamer met een stapelbed, slaapkamer met tweepersoonsbed beneden en een 1 persoonsbed boven, 2 slaapkamers met elk 2 stapelbedden. Twee luxe badkamers, met badkamermeubel, douche en toilet. De mogelijkheden vanaf deze locatie zijn vele: Bergen, Voss, de fjorden, Hardanger Hoogvlakte. Het Eksingedal is een van de mooiste dalen van Noorwegen.

Route: Bergen–Dale–huis: ca. 110 km.

 

• Vanaf € 117 per nacht

(minimaal 3 nachten verblijf)

Klik voor een grotere foto

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP