Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Geiranger, More og Romsdal

Klik voor een grotere foto

NTS226: Hesthaugen

 

• Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden. Hond is niet toegestaan.

Ligging: Heel rustig aan een zijweg van de Adelaarsweg, 18 km van Geiranger en 7 km van Eidsdal. Uitstekend voor hen die de touristendrukte van het dorp Geiranger een beetje willen ontlopen maar er toch niet ver vandaan willen zijn. Vanaf het huisje heeft men een zijdelings zicht op de Norddalsfjord.

Beschrijving: Er zijn hier diverse mogelijkheden, nl:

A. Heel eenvoudig huis met plaats voor 5 personen. Woonkamer, TV, volledig ingerichte keukenhoek, 2 slaapkamers. 1 slaapkamer met een 2 pers.bed van 120 cm. en een 1 pers.bovenbed, en een slaapkamer met een stapelbed. Badkamer met douche en toilet.

B. Een klein huis voor 2 personen. Woonkamer, met TV en houtoven, 1 slaapkamer met een smal 2 pers.bed (120 cm) en een bovenbed voor 1 persoon, keuken, douche en toilet. Bovendien een overdekte veranda.

C. Een nieuw appartement* voor 4 personen, gebouwd in 2008, ca. 50 m2, met uitzicht op de fjord. Woonkamer met TV, keukenhoek met moderne faciliteiten, zoals een vaatwasser, 2 slaapkamers met in elk een tweepersoonsbed, douche en toilet.
*) Voor de appartementen C. en D. dient men gebruik te maken van trappen. Voor hen die dat niet kunnen adviseren wij appartement E.

D. Een nieuw appartement* voor 4 personen, gelijk aan appartement C maar zonder uitzicht op de fjord.

E. Een mooi, modern 4 persoons appartement op de benedenverdieping van het huis van de eigenaar van het complex met volledig ingerichte keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en een grote badkamer.

Bij de huisjes is een klein restaurant, waar men ook ontbijt en diner serveert. Naast deze huizen is er ook nog een gezellige kampeerhut te huur; prijs op aanvraag.

Route: Oslo–Fagernes–Geiranger–Eidsdal 445 km.

 

• Vanaf € 99 per nacht

Klik voor een grotere foto

Klik voor een grotere foto

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP