Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Geilo, Buskerud

Klik voor een grotere foto

NTS311: Bardøla

 

• 8-10 personen

• Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden. Hond is al dan niet tegen betaling toegestaan.

Ligging: Mooie rustige ligging aan de rand van het bekende bergdorp en toeristenplaatsje Geilo, 1 km van het centrum en 2 km van het station. De huizen horen bij het Bardøla Høyfjellshotel. Activiteiten: Wandelen, fietsen, golfen, raften, vissen, paardrijden.

Beschrijving: Opp. 60+22 m2. Luxe, sfeervol ingerichte huizen in typisch Noorse stijl. Mooie ruime woonkamer met open haard, comfortabele zithoek en eethoek met tv. Compleet uitgeruste keuken met fornuis en koel/vriescombinatie. 2 Comfortabele badkamers met douche en toilet. Er zijn 4 slaapkamers: 3x 2 persoons en 1x 4 persoons slaapkamer. Kinderstoel, 1 zak hout voor de open haard is inclusief. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten van Bardøla Høyfjellshotel zoals Sofia’s Café & Bar met warme bakker, dansen in Barock’n orkestbar; zwembad en sauna 50% korting op de entreeprijs. Winkel op 1 km.

Route: Oslo–Geilo: 243 km.

 

• Vanaf € 159 per nacht

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP