Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Rogaland

Klik voor een grotere foto

NTS413: Lysefjord Hyttegrend

 

• Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden. Hond is niet toegestaan.

Ligging: Prachtig tegen een helling aan gelegen vakantiewoningen met schitterend uitzicht over de Lysefjord. Het startpunt voor de wandeling naar de Preikestølen ligt op 15 km afstand. Een dagtocht naar Stavanger, fjordcruise over de Lysefjord, wandeling naar Kjeråg behoren tot de uitstapjes die u kunt ondernemen.

Route: Stavanger–Lysefjord, ca. 48 km

Beschrijving Appartement A: Opp. 23 m2. 2-pers.appartement. Woonkamer, open keuken, 1x slaapkamer met 2-pers.bed, badkamer d/t. Terras met tuinmeubelen.
Type B: Opp. 35 m2 max. 4 personen. Woonkamer met open keuken, 2 kookplaten, koffiezetapparaat en oven. 1x slaapkamer met 2-pers.bed en vide met 2 slaapplaatsen. Badkamer d/t, terras met tuinmeubelen.
Type C: Opp. 40 m2 max. 5 personen. Woonkamer met open keuken, 2 kookplaten, koelkast en koffiezetapparaat. 1x slaapkamer met een tweepersoonsbed en 1x slaapkamer met een stapelbed voor 3 personen. Badkamer d/t. Terras met tuinmeubelen.

 

• Vanaf € 95 per nacht

Klik voor een grotere foto

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP