Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Kråkberget

Klik voor een grotere foto

NTS530: Fjordcamp Bø I Vesterålen

 

• Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden. Hond is al dan niet tegen betaling toegestaan.

Ligging: Goed verzorgde camping gelegen op Langøya, één van de eilanden van de Vesterålen. De camping beschikt over een klein zandstrandje en heeft een unieke uitkijktoren met fantastisch uitzicht. Er zijn 23 luxe hutten en 3 kampeerhutten. Restaurant aanwezig waar u kunt lunchen of een kopje koffie kunt drinken. Hond toegestaan in huis 4 en 25.
Omschrijving: Comfortabel ruim huis met schitterend uitzicht. Woonkamer met zithoek, televisie en eettafel. Volledig uitgeruste keuken met magnetron, kookplaat, koffiezetapparaat en koelkast. Badkamer d/t. 1 Slaapkamer 4 pers.cabin, familiebed (2 onder, 1 boven) en slaapbank in de woonkamer. 2 Slaapkamers 6 pers.cabin 1x met familiebed (2 onder, 1 boven) 1x stapelbed en slaapbank in de woonkamer.

Activiteiten: Fietsen, bootjes te huur, vissen, vanuit Stø kunt u een walvissafari maken (mei tot september).

 

• Vanaf € 146 per nacht

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP