Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Skaland, Troms

Klik voor een grotere foto

NTS531: Hamn I Senja

 

• 2-6 personen

• Wifi is al dan niet tegen betaling aanwezig. Het kan soms voorkomen dat de wifi-verbinding niet in uw accommodatie, maar bijvoorbeeld uitsluitend bij de receptie aanwezig is. Vraag ter plaatse naar de voorwaarden en/of mogelijkheden.

Ligging: Het unieke vakantieresort Hamn i Senja ligt op het eiland Senja, ook wel 'miniatuur Noorwegen' genoemd. Er zijn 29 moderne en comfortabele appartementen die in grootte variëren.

Beschrijving: Het grootste appartement is opgebouwd uit meerdere kleinere appartementen.

1) Small suite voor 2 personen: Opp. 23 m², Woon/slaapkamer met 2-persoonsbed, keukenblok met 2 kookplaten, koelkast, koffiezetapparaat, waterkoker. Badkamer met douche/toilet en haardroger. Deze appartementen hebben geen uitzicht op de haven.

2) Large suite voor 3–6 personen: Opp. 35 m² met woon- en slaapgedeelte. Volledig ingerichte keuken met eettafel, koel/vriescombinatie, vaatwasser, fornuis/oven, koffiezetapparaat, waterkoker. Badkamer d/t en haardroger. De appartementen beschikken over een eigen terras en uitzicht op de haven.

3) Groot appartement voor 3–6 personen (small + large suite): Opp. 65–70 m², Hal/entree, woongedeelte met 2 of 3 aparte slaapkamers met 2x tweepersoonsbed en 2 losse bedden of 3x tweepersoonsbed. Volledig ingerichte keuken met eettafel, koel/vriescombinatie, vaatwasser, fornuis/oven, koffiezetapparaat en waterkoker. Meerdere badkamers d/t en haardroger. De appartementen beschikken over een eigen terras en uitzicht op de haven.

Route: Oslo–Trondheim–Narvik–Hamn i Senja: 1.740 km.

 

• Vanaf € 70 per nacht

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP