Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Fly & drive

Klik voor een grotere foto

Oslo–Bergen

Volop genieten!

Heeft u een korte vakantie en wilt u even volop genieten van de prachtige natuur, unieke hotels en heerlijk eten? Boek dan deze mooie fly & drive. Een indrukwekkende route over de Hardanger hoogvlakte tussen de twee grote steden van Noorwegen Oslo en Bergen.

1e dag: Amsterdam–Oslo–Fagernes, 191 km

Vliegreis met KLM naar Oslo. Ophalen van uw huurauto en wie weet heeft u nog even tijd voor een bezoek aan Oslo. In de loop van de dag rijdt u via een mooie route naar Fagernes. U verblijft 2 nachten in Thon Hotel Fagernes.

2e dag: verblijf Fagernes

Vandaag een dag ter vrije besteding. U bevindt zich hier midden in de natuur, vlakbij het Gjendemeer (Bessegen) en de Jotunheimen met 60 gletsjers en de hoogste bergtoppen in Noorwegen. U kunt van hieruit raften, bergwandelen met gids of fietsen huren.

3e dag: Fagernes–Flåm, 177 km

Vandaag rijdt u een schitterende dagtocht. U rijdt vanaf Fagernes eerst de Slettefjellweg (tolweg) op en over de Valdresflya naar Lom. In het plaatsje Lom is een bakeriet waar u een leuke koffie/lunchstop kunt maken. U vervolgt uw weg over de Sognefjellsweg naar het Sogndal. U neemt de ferry Manheller–Fodnes om via Aurland naar Flåm te rijden. U verblijft 2 nachten in het Fretheim Hotel, Flåm.

4e dag: verblijf Flåm

Vandaag gaat u de excursie 'Noorwegen in een Notendop' maken. Een prachtige dagtocht die u per trein, bus en boot door een uniek landschap leidt. Beleef de sprookjesachtige fjorden en landelijke idylle. Deze trip omvat vele hoogtepunten, zoals de Bergensbanen, de hoogste spoorbaan van Noord-Europa, de adembenemende Flåm spoorbaan, de smalle indrukwekkende Naerøyfjord (vermeld op de UNESCO werelderfgoedlijst) en de bijzonder steile Stalheimskleivaweg.

5e dag: Flåm–Bergen, 249 km

Vandaag rijdt u via Voss en Norheimsund naar Os. Onderweg komt u mooie watervallen tegen: De tweelingwaterval in Tvinde en de Steindalsfossen. U verblijft 2 nachten in het schitterende Solstrand Fjordhotel, Bergen/Os.

6e dag: verblijf Bergen

Vandaag heeft u de mogelijkheid om Bergen te bezoeken. U kunt per auto naar Bergen rijden of u kunt per expressboot naar Bergen varen. U kunt ook genieten van de Spa-Welnessafdeling van het hotel. Een dagtocht maken naar Edvard Grieg's huis Troldhaugen of de Rosendal Baronie bezoeken behoort ook tot de mogelijkheden.

7e dag: Bergen–Amsterdam

Vandaag rijdt u naar de luchthaven van Bergen waar u de auto weer inlevert. Aansluitend is uw vliegreis naar Amsterdam.

 

Complete 7-daagse Fly & Drive tour

Prijs inclusief vliegreis, autohuur én 6 hotelovernachtingen!

Vertrek: dagelijks; periode: mei–september 2017

vanaf € 1.125 pp

Inbegrepen: • Vliegreis Amsterdam–Oslo en Bergen–Amsterdam per KLM in de goedkoopste beschikbare vliegklasse incl. tax; • 6 hotelovernachtingen in genoemde accommodaties inclusief ontbijt; • 7 dagen autohuur (7x24 uur) cat B incl. ongelimiteerd aantal km, CDW, lokale belastingen en diefstalverzekering; • excursie 'Noorwegen in een notendop', traject Flåm–Flåm.

Niet inbegrepen: • Ruimbagage KLM • Voor het ophalen van een auto buiten kantooruren wordt een toeslag berekend. Inzittendenverzekering (niet nodig indien u een reisverzekering heeft), benzine, cityfee/autopass tolwegen & toeslag extra chauffeur. Voor het achterlaten van de auto in een andere plaats geldt een drop off fee. Vraag naar de voorwaarden want die kunnen per verhuurmaatschappij verschillen. Zie ook fly & drive informatie [p158-163].

Toeslagen: • halfpension: vanaf € 212 pp; • Toeslag upgrade kamer: vanaf € 190 pp.

De vanaf-prijs is de laagste prijs in de periode mei t/m september. Alle prijzen zijn op basis van verblijf in 2-persoons accommodaties.

Klik voor een grotere foto

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Klik voor een grotere foto

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP