Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

12 dagen - 1358 km

Klik voor een grotere foto

Autotour Kjerstin

Rondreis Oslo-Oslo met bezoek aan de Hardanger hoogvlakte, de Sognefjord en Nordfjord via Jotunheimen en Valdres. In de meeste hotels verblijft u een extra dag om de omgeving te verkennen, excursies te maken en/of te genieten van het hotelaanbod. Hotelklasse: goede middenklasse en 1e klasse hotels.

1e dag: Kiel–Oslo

Vertrek vanuit Kiel om 14.00 uur per Color Line.

2e dag: Oslo–Geilo, 247 km

Aankomst Oslo om 10.00 uur. Vanaf Oslo gaat de tocht langs de Tyrifjord naar Hønefoss en via het Hallingdal naar Gol en naar Ustedalen Hotel, Geilo voor overnachting.

3e dag: Geilo–Leikanger, 204 km

Indrukwekkende tocht door Hallingskarvet berggebied naar Aurlandsdalen. U kunt een bezoek brengen aan Flåm met het bekende bergtreintje Flåmsbanen. Daarna volgt u de oude bergweg die van Aurland over de berg, met prachtig uitzicht op de Aurlandsfjord voert richting Sognefjord naar Erdal. Ferry Fodnes–Mannheller en via Sogndal naar Leikanger Fjordhotel, overnachting.

4e dag: Verblijf Leikanger

Vele mogelijkheden vandaag: het gletsjermuseum, een mooie wandeling naar bv de Nigardsbreen, Veitastrand of rit over de hoogste bergpas Sognefjell, 1430 m.

5e dag: Leikanger–Loen, 155 km

Route via weg 5 langs de gletsjers naar Skei en langs de Innvikfjord naar het mooie Alexandra Hotel, Loen aan de Nordjord voor overnachting.

6e dag: Verblijf Loen

Prachtige omgeving, bezoek het Loenmeer en Kjenndalgletsjer, of breng een bezoek aan Stryn.

7e dag: Loen–Geiranger–Grotli, 163 km

Opnieuw een mooie tocht door het fjordengebied. Via Hornindal en Hellesylt naar Stranda. Ferry naar Liabygda en langs de fjord naar Linge. Oversteek naar Eidsdal. Via een prachtige route volgt de afdaling naar Geiranger en later ook het vervolg naar Grotli en Grotli Hotel voor overnachting.

8e dag: Grotli–Kongsvold, 185 km

Na het ontbijtbuffet gaat de route verder via Dombås en nationaal park Dovrefjell naar uw volgende overnachtingsadres Kongsvold Fjeldstue, Dovrefjell, 12 km boven Hjerkinn.

9e dag: Verblijf in Kongsvold

Een dag ter vrije besteding. Bezoek het nationaal park Dovrefjell. De beste plek in Noorwegen om de muskusos in het wild te zien.

10e dag: Kongsvold–Vinstra, 132 km

De route gaat zuidwaarts, langs nationaal park Rondane en de plaatsen Dombås en Otta naar Vinstra. Verblijf in het Fefor Høyfjellshotel, Vinstra.

11e dag: Vinstra–Oslo, 272 km

De laatste autorit in Noorwegen voert u langs het olympische stadje Lillehammer en Hamar terug naar de hoofdstad Oslo, alwaar u om 14.00 uur aan boord gaat van de Color Line voor de overtocht naar Kiel.

12e dag: Kiel

Aankomst Kiel om 10.00 uur.

 

Complete 12-daagse autotour

Prijs inclusief Color Line bootovertocht vv én 9 hotelovernachtingen!

Vertrek: dagelijks; periode: mei–september 2017

vanaf € 1.103 pp

Inbegrepen: • De bootovertochten Kiel–Oslo en Oslo–Kiel met Color Line obv 2 personen inclusief autovervoer en binnenhut (afmetingen auto: lengte ≤ 5 m en hoogte ≤ 2 m); • 9 hotelovernachtingen in genoemde hotels inclusief ontbijt.

Niet inbegrepen: de binnenlandse ferry's.

Toeslagen: • halfpension: vanaf € 379 pp; • Toeslag upgrade kamer: vanaf € 250 pp.

De vanaf-prijs is de laagste prijs in de periode mei t/m september. Alle prijzen zijn op basis van verblijf in 2-persoons accommodaties.

Klik voor een grotere foto

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Klik voor een grotere foto

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP