Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

NORSKE ZOMER 2017

Zomerprogramma - Norske


Zomer in Noorwegen

U kunt hier vele reizen vinden: rondreizen , fly-drive reizen of wandelreizen met accommodatie in hotels of pensions, rondreizen per (huur) auto of -camper langs prachtige vakantiewoningen of kamperen in de vele kampeerhutten die Noorwegen kent. Staat de reis van uw keuze hier niet vermeld, dan maken wij graag een passende offerte voor een persoonlijke reis op maat! Natuurlijk verzorgen wij ook het aansluitende vervoer per vliegtuig, auto, trein, bus of boot naar uw bestemming in Noorwegen.

HURTIGRUTEN 2017

Hurtigruten - Norske

 

Hurtigruten

Elke dag vertrekt één van de 12 schepen vanuit Bergen, om na 2.500 zeemijlen en 34 havenplaatsen via het hoge noorden, opnieuw in Bergen aan te komen. De 12 daagse reis Bergen-Kirkenes-Bergen is de klassieke rondreis maar ook kortere trajecten zijn mogelijk, zoals de 11-daagse reis Bergen-Kirkenes-Trondheim, de 7 daagse reis noordwaarts Bergen-Kirkenes en de 6 daagse reis zuidwaarts Kirkenes-Bergen. Hurtigruten organiseert ook reizen naar Antarctica, Groenland, Spitsbergen en de Oostzee.

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP