Hurtigruten vaart in 2024 vanuit Nederland! U kunt begin 2024 gemakkelijk in IJmuiden aan boord stappen van het MS Maud voor een 15-daagse Noorderlicht Expeditie Cruise naar Noorwegen. Zie het beste van de Noorse kustlijn en ga mee met spannende excursies om dit winterwonderland écht goed te ontdekken. Bezoek fascinerende plaatsen en kleine kustdorpen om het authentieke hart van Noorwegen te beleven. MS Maud ligt begin 2024 voor u klaar in de haven van IJmuiden om u mee te nemen op deze speciale winterexpeditiecruise naar Noorwegen onder het magische noorderlicht!

Vertrekdata 2024: 06/01, 20/01, 03/02, 17/02, 02/03, 16/03, 30/03

MS Maud

MS Maud is vernoemd naar één van de beroemdste schepen aller tijden, namelijk Roald Amundsens “Maud” uit 1917. Dit schip, vernoemd naar de eerste koningin van het hedendaagse Noorwegen, was gebouwd voor de tweede expeditie van Roald Amundsen naar de Noordpool. Het huidige MS Maud van Hurtigruten is gebouwd in 2003 en is uitgerust met geavanceerde technologie die haar uitermate geschikt maakt voor expeditiecruises langs de Noorse fjordenkust. Het schip is 136 meter lang en biedt plek aan maximaal 528 passagiers. Aan boord geniet u van een spectaculair uitzicht vanaf het observatiedek op dek 9 of met een drankje in uw hand vanaf de Explorer Lounge & Bar. Verder vindt u meerdere jacuzzi’s, verschillende restaurants, een Wellness- & Sparuimte en een overdekte fitnessruimte.

Klik hier voor meer informatie over MS Maud

Aanbieding

Geniet bij Norske van een exclusieve korting bij boeking van de 15-daagse Noorderlicht Expeditie Cruise naar Noorwegen vanuit IJmuiden. De vanafprijs inclusief korting is € 3.109 p.p. obv 2-pers. bezetting. Ontdek de winterse pracht van gletsjers, fjorden en de Noorse kust, bezoek charmante dorpjes en bruisende steden, bewonder de adembenemende Noordkaap, en zoek naar het betoverende noorderlicht dat tussen oktober en maart het beste zichtbaar is.

Ontdek de gedetailleerde dag-tot-dag route hieronder en vraag vrijblijvend een offerte aan door op de oranje knop te klikken.

Noorderlicht Expeditie Cruise vanaf IJmuiden 2024

  • Expeditie cruises in januari, februari en maart 2024
  • Voor het eerst met het MS Maud vanaf IJmuiden
  • Ontdek de fjorden, gletsjers en het noorderlicht!
v.a.  € 3109 p.p.
Bekijk reis