Norske op 50plus beurs

Met korting naar 50PlusBeurs en Silver Show!

De 26e editie van de 50PlusBeurs is van 18 tot en met 22 september 2018 in De Jaarbeurs Utrecht. De beurs is geopend van 10.00 – 17.00 uur. Aansluitend is er The Silver Show met De 3 Baritons van 17.15 tot 19.00 uur. Beursticket slechts € 9,50 (i.p.v. € 17,50). Combiticket Beurs & Show slechts € 24,50 (i.p.v. € 35,-). Lees snel verder!

50PlusBeurs: Silver Event

De 50PlusBeurs is al 26 jaar ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers met 550 stands in 5 hallen boordevol informatie, entertainment en aanbiedingen. Thematisch ingedeeld met workshops, presentaties en vele optredens op podia met muziek, modeshow en theater. Niemand verlaat de 50PlusBeurs met lege handen!

Ogen en oren tekort!

De 50PlusBeurs brengt maar liefst 5 hallen met Vakantie, Wonen, Vrije Tijd, Mode & Beauty en Gezondheid. Probeer e-bikes op het fietsplein, bezoek het autoplein met actuele modellen, geniet van modeshows en optredens, krijg advies over beleggen en schenkrecht, ontmoet personalities, test uw fitheid, volg leerzame en actieve workshops of maak kans met vele winacties op mooie prijzen als een avontuurlijke reis of campervakantie. Maak het mee, u komt ogen en oren tekort!

The Silver Show met De 3 Baritons

Een verrassend gevarieerde voorstelling vol muzikale hoogtepunten en humoristisch intermezzo. De 3 Baritons zijn nog éénmaal ‘terug van nooit weggeweest’. Ernst Daniël Smid, Henk Poort en Marco Bakker halen het beste in elkaar naar boven en introduceren daarbij gelauwerde sopranen Janine Kitzen en Aylin Sezer voor de hoogste noten. Geniet van de mooiste operette melodieën, klassieke opera aria’s, tijdloze musicalsongs en onvergetelijke internationale en Nederlandse evergreens.

Via Norske met korting naar de beurs!

Ook dit jaar is Norske Noorwegen Reizen weer vertegenwoordigd op de 50plus beurs in Utrecht. U bent van harte welkom bij onze stand, waar onze deskundige reisspecialisten u graag informeren over het uitgebreide reisaanbod voor reizen naar Noorwegen en over de mooiste zeereis ter wereld; HURTIGRUTEN! Dagelijks verzorgen wij een interessante presentatie over de postbootroute langs de Noorse kust waarbij u tijdens een 12-daagse volledig verzorgde reis de mooiste hoogtepunten van Noorwegen te zien krijgt. Tijdens de presentatie krijgt u een goed inzicht over de schepen, de route, de seizoenen en het ruime excursieaanbod.

 

Bestel tickets met actiecode: NORSKE via www.50plusbeurs.nl

 

50PlusBeurs: NORMAAL € 17,50 MET ACTIECODE NORSKE NU € 9,50.
Combiticket Beurs & Show: € 24,50 i.p.v. € 35
Telefonisch bestellen kan via 026 377 97 36 (geef dan uw actiecode door).