Een impressie van de mooiste zeereis ter wereld!

Speciaal voor degenen die nog geen Hurtigruten reis hebben geboekt, organiseert Norske Noorwegen Reizen regelmatig presentaties over de ‘mooiste zeereis ter wereld’. Dit doen wij zowel via webinars, als in een zalencentrum in Heemstede. Toekomstig geïnteresseerden laten wij tijdens de presentatie kennismaken met het Hurtigruten concept, want wat maakt een reis met Hurtigruten nou zo bijzonder? We gaan dieper in op de bestemmingen, de schepen, optionele excursies en de gang van zaken aan boord.

Hoewel personen die reeds een reis geboekt hebben, van harte welkom zijn, zijn onze presentaties vooral een introductie tot de Hurtigruten reis en daarom met name gericht op mensen die zich nog aan het oriënteren zijn. De gehele presentatie duurt ongeveer 55 minuten. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen.

NIEUW: Live Webinars Hurtigruten

Vanwege de huidige Covid-maatregelen verzorgen wij momenteel uitsluitend live webinars. De eerstvolgende webinar staat gepland op donderdag 10 maart om 19.00 uur! Deze online presentatie kunt u vanuit huis bekijken en na afloop eventuele vragen direct stellen. Op deze manier kunt u tóch reisplannen maken en u gericht oriënteren voor de mooiste zeereis ter wereld!

NORSKE NOORWEGEN REIZEN

Exclusief vertegenwoordiger Hurtigruten Nederland

Annemarie van Kooi en Femke Stal

Meld u hier aan voor onze live webinar op 10 maart as!