Een impressie van de mooiste zeereis ter wereld!

Speciaal voor degenen die nog geen Hurtigruten reis hebben geboekt, organiseert Norske Noorwegen Reizen regelmatig presentaties over de ‘mooiste zeereis ter wereld’. Dit doen wij zowel via webinars, als in een zalencentrum in Heemstede. Toekomstig geïnteresseerden laten wij tijdens de presentatie kennismaken met het Hurtigruten concept, want wat maakt een reis met Hurtigruten nou zo bijzonder? We gaan dieper in op de bestemmingen, de schepen, optionele excursies en de gang van zaken aan boord.

Hoewel personen die reeds een reis geboekt hebben, van harte welkom zijn, zijn onze presentaties vooral een introductie tot de Hurtigruten reis en daarom in het bijzonder interessant voor mensen die zich nog aan het oriënteren zijn. De gehele presentatie duurt ongeveer 55 minuten. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen.

NIEUW: Live Webinars Hurtigruten

Vanwege de huidige Covid-maatregelen kunnen wij helaas op dit moment geen presentaties verzorgen in het zalencentrum in Heemstede. Wij hopen in het najaar weer hiermee te kunnen starten! Vanaf september zullen er ook weer een aantal webinars op het programma staan, zodat u vanuit huis de Hurtigruten presentatie kunt volgen. Houd deze pagina en/of onze nieuwsbrief in de gaten voor de nieuwe data die wij eind augustus bekend zullen maken!

NORSKE NOORWEGEN REIZEN

Exclusief vertegenwoordiger Hurtigruten Nederland

Annemarie van Kooi en Femke Stal