Een impressie van de mooiste zeereis ter wereld!

Speciaal voor degenen die nog geen Hurtigruten reis hebben geboekt organiseert Norske Noorwegen Reizen regelmatig presentatiemiddagen in een zalencentrum in Heemstede. Toekomstig geïnteresseerden laten wij tijdens de presentatie kennismaken met het Hurtigruten concept, want wat maakt een reis met Hurtigruten nou zo bijzonder? We gaan dieper in op de bestemmingen, de schepen, optionele excursies en de gang van zaken aan boord.

Hoewel personen die reeds een reis geboekt hebben, van harte welkom zijn, zijn onze presentatiemiddagen vooral een introductie tot de Hurtigruten reis en daarom in het bijzonder interessant voor mensen die zich nog aan het oriënteren zijn. De zaal is open vanaf 13.00 uur en de presentatie begint om 13.30 uur. De gehele presentatie duurt ongeveer 60 minuten. Na afloop is er gelegenheid om vragen te stellen.

Vanwege de huidige Corona-maatregelen kunnen wij helaas op dit moment geen presentatiemiddagen verzorgen. Wij adviseren u zich aan te melden voor onze nieuwsbrief. Mocht er een nieuwe datum beschikbaar zijn, dan zullen wij dit via onze nieuwsbrief kenbaar maken.

Binnenkort open voor inschrijving: Webinar Hurtigruten!

Binnenkort starten wij met het verzorgen van een online presentatie over de Hurtigruten reis langs de Noorse kust. Deze webinar kunt u vanuit huis bekijken en na afloop eventuele vragen direct stellen. Op deze manier kunt u – ook in deze coronatijd – toch reisplannen maken en u gericht oriënteren voor de mooiste zeereis ter wereld! Meld u alvast aan voor onze nieuwsbrief! Zodra de eerste datum bekend is, zullen wij dit via onze nieuwsbrief en op deze pagina bekend maken.

NORSKE NOORWEGEN REIZEN

Exclusief vertegenwoordiger Hurtigruten Nederland

Annemarie van Kooi en Femke Stal