Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Ferry Noorwegen veerboot overtocht Noorwegen informatie [2017]

De ferry boot overtocht Noorwegen

Noorwegen klinkt misschien ver weg, maar eigenlijk valt het wel mee. Moderne schepen onderhouden een dagelijkse veerboot verbinding vanuit Kiel in Noord-Duitsland naar Oslo. Zodra je aan boord bent, begint de vakantie. Vanuit de kop van Denemarken vertrekken dagelijks verschillende dagboten naar Noorwegen.

1) COLOR LINE

Kiel–Oslo en Oslo–Kiel: De schepen ms Color Fantasy en ms Color Magic vertrekken dagelijks vanuit Kiel en Oslo. Reistijd: 20 uur, inclusief overnachting. De supermoderne schepen hebben comfortabele hutten in diverse prijsklassen, sfeervolle lounges, bars, entertainment, zwemparadijs, spa en taxfree shop. Er zijn verschillende restaurants o.a. met Scandinavisch buffet en een à la carte restaurant. Er wordt gedineerd in twee zittingen. Indien je graag aan het buffet wilt deelnemen raden we aan bij boeking hiervoor een reservering te maken voor de 1e of 2e zitting. Een overtocht met deze schepen is beslist een geslaagd begin of afsluiting van de vakantie.

Hirtshals (Denemarken)–Kristiansand: dagelijks vertrekt Superspeed I vanuit Hirtshals en Kristiansand. Duur van de oversteek is 3¼ uur.

Hirtshals (Denemarken)–Larvik: dagelijks vertrekt Superspeed II vanuit Hirtshals en Larvik. Duur van de oversteek is 3¾ uur.

De Superspeed I en Superspeed II zijn comfortabele schepen. Naar wens kun je een vliegtuigstoel reserveren in de Voyager class of met mooi uitzicht in de Business Class. Ook is het mogelijk een stoel inclusief maaltijd in het restaurant te reserveren.

Overnachting Denemarken: In combinatie met een kortere oversteek kunnen we ook een overnachting in Denemarken reserveren. De KRO- hotels zijn bijzonder geschikt voor een overnachting op weg naar de boot, zowel voor de heen- als terugreis. Hier vind je een overzicht van onze hotels in Denemarken met de losse prijzen per nacht inclusief ontbijt.

2) FJORD LINE

Binnenkort wordt op het traject Hirtshals–Bergen ook het 2e moderne, milieuvriendelijke schip in de vaart genomen dat op vloeibaar aardgas (LNG) vaart in plaats van zware stookolie.

Hirtshals–Stavanger–Bergen: ms Stavangerfjord en ms Bergenfjord vertrekken dagelijks vanuit Hirtshals via Stavanger naar Bergen. Duur van de oversteek is 16¼ uur. Voor overnachting is er een ruime keuze, variërend van economy- tot luxe Fjordclass hutten. Een heerlijk Scandinavisch ontbijt en dinerbuffet. In de prijs voor het diner zijn de consumpties voor bier en wijn inbegrepen.

Hirtshals (Denemarken)–Kristiansand: ms Fjord Line Express vertrekt dagelijks vanuit Hirtshals en Kristiansand. Duur van de oversteek is 2¼ uur. Comfortabele stoelen, een heerlijk buffet en een taxfree winkel.

Hirtshals (Denemarken) – Langesund: ms Stavangerfjord en ms Bergenfjord vertrekken dagelijks uit Hirtshals en Langesund. Duur van de overtocht is 4½ uur.
Een snelle overtocht met optimaal reisgemak! De auto, caravan, camper of motor kan gewoon mee aan boord.

Strömstad (Zweden) - Sandefjord: ms Oslofjord vaart dagelijks tussen Strömstad in Zweden en Sandefjord in Noorwegen. Dagelijkse afvaarten vanaf Strömstad om 09:45 uur en 16:30 uur.

Overnachting Denemarken: In combinatie met een bootovertocht kunnen we ook een overnachting in Denemarken reserveren. De KRO- hotels zijn bijzonder geschikt voor een overnachting op weg naar de boot, zowel voor de heen- als terugreis. Hier vind je een overzicht van onze hotels in Denemarken met de losse prijzen per nacht inclusief ontbijt.

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

 

Hoe eerder u boekt -
Hoe lager de prijs

Voor actuele en scherpe prijzen kunt u bellen: 023-528 98 56 of e-mailen.

Tenzij anders vermeld zijn de maaltijden aan boord niet inbegrepen.

Voor Noorwegen is een identiteitskaart nodig.

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP