Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto

Bootreis naar/van Noorwegen

Color Line Hirtshals–Larvik

  • Hirtshals - Larvik
  • Larvik - Hirtshals

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

 

ColorLine

Hoe eerder u boekt -
Hoe lager de prijs

Voor actuele en scherpe prijzen kunt u bellen: 023-528 98 56 of e-mailen.

Tenzij anders vermeld zijn de maaltijden aan boord niet inbegrepen.

Voor Noorwegen is een identiteitskaart nodig.

SuperSpeed

SuperSpeed is de naam van Color Line schepen die u en uw auto snel en comfortabel naar Denemarken brengt. De schepen varen tussen Kristiansand-Hirtshals en Larvik-Hirtshals. Aan boord van de SuperSpeed ferry's, wordt alles gedaan om u te verzekeren van een plezierige en comfortabele overtocht. Een uitgebreid buffet restaurant, een café en een coffee corner als ook verschillende winkels met een gevarieerd assortiment zijn maar een paar van de faciliteiten aan boord.

Zitplaats reserveren
Als u gebruik wilt maken van een zitplaats tijdens de overtocht, dan raden wij u aan om deze van te voren te reserveren. U kunt kiezen uit de volgende service niveaus:
Catch Me If You Can: Uitgebreid buffet inclusief frisdranken, bier, wijn en koffie. Bier en wijn worden niet geserveerd tijdens het ontbijt.
Business Class: Een rustige lounge met comfortabele zitplaatsen. Radio en TV schermen waar films worden vertoond en toegang tot Internet vindt u in de stoelleuning vóór u. Inbegrepen zijn koffie, fruit en dagbladen.
Voyager Class: Comfortabele zitplaatsen, radio en TV schermen die kunnen worden geactiveerd door de ‘Film en media kaart’. Deze kaart kunt u aan boord kopen.

Toeslag Hirtshals–Kristiansand/Larvik

Met een uitgebreid buffet restaurant, café bars en winkels verzorgen de Color Line SuperSpeed schepen een ontspannen en comfortabele overtocht. We raden u aan om vooraf een zitplaats te reserveren.

Toeslag 2016 per persoon (bij reservering vooraf)
Reservering zitplaats in de Voyager Class (V1) € 9
Reservering zitplaats in de Business Class (B1) € 26
Ontbijt in het buffet restaurant (R1) vanaf € 18
Lunch in het buffet restaurant vanaf € 33,70
Diner in het buffet restaurant vanaf € 39,70

De maatschappij werkt met variabele prijzen voor de verschillende bootpassages en vertrekdata. Op weekdagen vaak lagere tarieven dan in het weekend. Op aanvraag maken wij graag een passende offerte. Ook kunnen we een reservering voor Frederikshavn-Göteborg of vv voor u verzorgen, vaarschema en prijzen op aanvraag: Norske Noorwegen Reizen 023-528 98 56 of info@norske.nl.

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP