Eerste 'groene' expeditieschip

Hurtigruten introduceert eerste ‘groene’ expeditieschip ter wereld

Hurtigruten heeft de grootste investering in de geschiedenis van de Noorse rederij gedaan, door expedities te creëren die schoner, stiller en soepeler uitgevoerd kunnen worden. In mei 2019  zal het MS Roald Amundsen in de vaart komen als een state-of-the-art expeditieschip en een comfortabele uitvalbasis vormen tijdens expedities naar Zuid-Amerika en Antarctica.

Verkennen van nieuwe grenzen

Het nieuwe schip is speciaal gebouwd om de poolwateren te verkennen, nieuwe bestemmingen te bereiken en buitengewoon comfort te bieden aan gasten van Hurtigruten. Een greep uit de faciliteiten aan boord: uitsluitend buitenhutten, drie specialiteiten restaurants, grote fitnessruimte, verwarmd buitenzwembad en jacuzzi’s. Dit maakt MS Roald Amundsen al een onvergetelijke bestemming op zich. Het MS Roald Amundsen vertegenwoordigt een belangrijke stap voorwaarts in duurzaam reizen. Door de integratie van geavanceerde hybride technologie, kan er vrijwel stil door de ongerepte natuur gevaren worden. Dit zal de uitstoot met maar liefst 20% doen afnemen.

MS Roald Amundsen, het schip van de toekomst!

  • Expeditie Zeereizen naar Antarctica, Falklandeilanden en de Chileense Fjorden
  • ’s Werelds eerste hybride expeditie schip
  • Prachtig Scandinavisch interieur met elegant meubilair en comfortabele buitenhutten
  • Interactief activiteiten centrum en verwarmd buitenzwembad

 

Bekijk hieronder een aantal van de expeditie zeereizen met het MS Roald Amundsen. Voor meer specificaties en een plattegrond van het schip zie: MS Roald Amundsen