Jubileumreis Noorse kust en de Noordkaap

2e persoon 50% korting

Hurtigruten bestaat 130 jaar en dat wordt gevierd met een hele bijzondere jubileumreis Noorse kust en Spitsbergen! U profiteert daarbij nu óók nog van een hele mooie aanbieding waarbij de 2e persoon met 50% korting reist (geldig voor de Hurtigruten zeereis). Wacht niet langer en stap aan boord van het gerenoveerde MS Trollfjord voor deze unieke belevenis waar nostalgie en hedendaags comfort samenkomen.

Spitsbergen: Ontdek de Arctische wildernis

Herontdek de ongerepte Arctische wildernis in Spitsbergen door de terugkeer van deze klassieker uit 1968! Vanuit Bergen vaart u langs de Noorse kust tot aan Spitsbergen (in het noordpool gebied). De lucht van deze Arctische woestijn is fris en puur. De zon gaat nauwelijks meer onder en om 3 uur ’s nachts prijkt deze nog volop aan de hemel. Onderweg zult u zich regelmatig vergapen aan de krakende gletsjers of de imposante flora en fauna, zoals de walrussen die lekker liggen te zonnebaden, witte dolfijnen, de vele papegaaiduikers, de Koningseider, de kleine rietgans en zeekoeten. Speciale aandacht gaat uiteraard uit naar de ijsberen, die langs de kust sluipen op zoek naar baard- en Ringelrobben.

Geselecteerde vertrekdata: alle vertrekdata in 2023
Boekbaar vanaf 90 dagen tot vertrekdatum

MS Trollfjord

Speciaal voor deze jubileumreis wordt er gevaren met MS Trollfjord, vernoemd naar de Trollfjord in de Vesterålen. Het compleet gerenoveerde schip is een eerbetoon aan de Noorse natuur en de ervaring van 130 jaar varen langs de Noorse kust. Het interieur is klassiek, tijdloos en uniek binnen de Hurtigruten vloot. Vanaf het buitendek kunt u in de frisse buitenlucht van het uitzicht genieten, maar dat kan ook vanaf de heerlijke panorama lounge. Er is zelfs een sauna en fitnessruimte met volledig uitzicht over het voorbij trekkende landschap. In de diverse eetgelegenheden kunt u genieten van gastronomische maaltijden die worden bereid door het talentvolle keukenpersoneel.
Klik hier voor de specificaties en het dekplan van MS Trollfjord

Aanbiedingsprijs, 2e persoon 50% korting

De eerste persoon betaalt de actuele prijs op basis van de gekozen hutcategorie. De 2e persoon in dezelfde hut ontvangt maar liefst een korting van 50% op de Hurtigruten zeereis. Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem dat afgestemd is op de bezettingsgraad aan boord. Onze reisspecialisten informeren u graag over de actuele prijzen van deze aanbieding, maar wees snel, want VOL=VOL!

Voorwaarden

  • Geldig voor de hele rondreis Jubileumreis Noorse kust en Spitsbergen Bergen-Longyearbyen-Bergen met vertrek in 2023
  • Aanbieding Jubileumreis Noorse kust en Spitsbergen: Uitsluitend geldig voor nieuwe boekingen gemaakt vanaf 16/05/2023 t/m 31/08/2023, binnen 90 vanaf de vertrekdatum
  • Geldig voor de tariefgroep Select
  • Geldig bij 2 personen in dezelfde hut
  • Geldig voor alle beschikbare hutten en suites
  • Niet te combineren met andere aanbiedingen, behalve de Hurtigruten Ambassador korting
  • Deze aanbieding is geldig voor de Hurtigruten zeereis. Vluchten, eventuele transfers en/of hotelovernachtingen zijn niet inbegrepen bij een Hurtigruten reis, maar wij zijn u uiteraard graag van dienst met een aanvullend arrangement
  • Niet geldig voor reeds gemaakte boekingen

 

Aanbieding boeken?

Onderaan deze pagina vindt u de Hurtigruten Jubileumreis Noorse kust en Spitsbergen met een uitgebreide reisbeschrijving. Klik hieronder op de reis voor uitgebreide informatie zoals een dag beschrijving en prijzen en stuur uw reserveringsaanvraag in via de oranje offerte button. Onze reisspecialisten nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Kies uw reis hieronder en vraag direct een offerte aan