Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Spectaculaire reizen naar 66°33'

Antarctica, het continent van het eeuwige ijs

Klik voor een grotere foto

Antarctica – het laatste onaangetaste continent ter wereld. Een eindeloos wit landschap en een absolute natuurlijke stilte, dat is wat reizen naar Antarctica zo bijzonder maakt. De zee rondom biedt een thuishaven voor ontelbare vogelsoorten en zeedieren. De enorme natuurpracht op Antarctica is adembenemend.

Fantastische indrukken staan u te wachten in de eindeloze witte wildernis van Antarctica. In het kielzog van de grote poolexpedities, begint ook uw reis in Argentinië. In de voetsporen van de grote historische ontdekkingsreizigers ziet u het landschap zoals zij dat zagen, onaangetast, uitgestrekt en overweldigend. Beleef de laatste onaangetaste gebieden ter wereld aan boord van het MS Fram, één van de beste expeditieschepen ooit gebouwd.

Klik voor een grotere foto

Antarctica kent geen permanente inwoners, het is uitsluitend voorbestemd voor de wetenschap en de rust. Het continent is niet alleen het meeste zuidelijke, maar ook het koudste, droogste, hoogste en zuiverste continent ter wereld. Ondanks de sneeuw en ijsmassa is Antarctica een thuis voor miljoenen pinguïns en duizenden robben. Het is tevens een rijk voedselgebied voor een groot aantal walvissen tijdens de Antarctische zomermaanden.

Tijdens de oversteek van de "Drake Passage" zal ons expeditieteam diverse lezingen over Antarctica houden. Vlak voordat we het schiereiland Antarctica bereiken, glijden reeds gigantische tafelijsbergen aan u voorbij. Hele groepen pinguïns duiken in zee op jacht naar krill en de leopard-zeehonden patrouilleren langs de kustlijn.

Landingen op Antarctica

Hurtigruten biedt diverse reizen in en rond Antarctica aan. Wij verheugen ons erop om met u één van deze unieke reizen te beleven.

 

 

Klik voor een grotere foto

Opmerkingen

Optionele excursies kunnen vooraf geboekt worden

Alle geplande landingen zijn afhankelijk van de plaatselijke weers- en ijsomstandigheden

Door het vluchtschema is bij heen- en/of terugreis naast de reeds inbegrepen overnachtingen een extra overnachting in Buenos Aires aan te bevelen resp. noodzakelijk.

Wijzigingen van de reis en het programma zijn uitdrukkelijk voorbehouden

Medische vragenlijst: Bij de reizen naar Antarctica is voor de aanvang van de reis het invullen van een medische vragenlijst verplicht. Deze dient ter informatie van de scheepsarts resp. de rederij, om u optimaal medische hulp te kunnen geven in noodgevallen. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Terugsturen van de vragenlijst 12 - 8 weken voor het begin van reis.

Informatie over het expeditieteam

Klik voor een grotere foto

Hurtigruten Expeditie Zeereizen

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 30 januari 2018 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

 

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP