Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Norske Turist Service is Preferred Sales Agent van Hurtigruten in Nederland

Arrangementen in aansluiting op uw Hurtigrutenreis. Op deze pagina’s laten we u een aantal arrangementen zien om uw persoonlijke Hurtigruten reis mee samen te stellen. Ook varianten hierop zijn mogelijk. Trossen los!

Arrangement A

Vliegreis (12 dagen)

Vliegretour Amsterdam–Bergen met transfers vliegveld–boot v.v. Wij raden u aan om op de heenreis te kiezen voor een ochtendvlucht, zodat u voldoende tijd in Bergen heeft.

1e dag: Vliegreis Amsterdam–Bergen. Transfer naar de kade en inscheping op uw Hurtigruten schip.

1e - 12e dag: Rondreis Bergen–Kirkenes–Bergen. U reist langs de Noorse kust van Bergen naar Kirkenes en terug en beleeft alle 34 havens langs het 2500 zeemijlen lange traject. De havens die u op de noordgaande route ‘s nachts passeert, ziet u op de terugreis overdag. Onderweg kunt u overal uit- of instappen of deelnemen aan één van de vele excursies.

12e dag: ‘s Middags aankomst Bergen. Ontscheping, transfer naar de luchthaven en vliegreis Bergen–Amsterdam.

 

Arrangement A
Vliegreis (12 dagen) Prijs pp
1/1-31/12/2018 vanaf € 256
Inbegrepen: KLM-vluchten in de G-klasse, inclusief de genoemde transfers

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 30 januari 2018 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

 

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP