Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Norske Turist Service is Preferred Sales Agent van Hurtigruten in Nederland

Arrangementen in aansluiting op uw Hurtigrutenreis. Op deze pagina’s laten we u een aantal arrangementen zien om uw persoonlijke Hurtigruten reis mee samen te stellen. Ook varianten hierop zijn mogelijk. Trossen los!

Arrangement D

Vliegreis + 1 Hotel + 2 Treinreizen (12 dagen)

Een combinatie van de Hurtigruten rondreis Bergen–Kirkenes–Trondheim met twee bekende treinreizen. Na een kort bezoek aan Oslo volgt eerst de indrukwekkende treinreis per Bergensbanen van Oslo naar Bergen. Aan het einde van de reis volgt de treinreis per Dovrebaan via Dovrefjell en Gudbrandsdal naar het vliegveld van Oslo.

1e dag: Vliegreis Amsterdam–Oslo. Transfer vliegveld–Thon Opera Hotel* voor overnachting met ontbijt.

2e dag: Op eigen gelegenheid naar het station. Treinreis Oslo–Bergen. Op eigen gelegenheid naar de kade en inschepen aan boord van uw Hurtigruten schip.

2e - 12e dag: U reist langs de Noorse kust van Bergen naar Kirkenes en terug tot Trondheim. Spectaculaire landschappen, die van zeemijl tot zeemijl steeds weer nieuwe panorama’s bieden, evenals kleine en grote havenplaatsen, bepalen het beeld van deze 11-daagse rondreis langs de Noorse fjordenkust. Onderweg kunt u deelnemen aan één van de vele excursies.

12e dag: Ontscheping en bustransfer naar het station. Treinreis Trondheim–Oslo/vliegveld Gardermoen. Aansluitend vliegreis Oslo–Amsterdam.

Arrangement D
Vliegreis + 1 Hotel + 2 Treinreizen (12 dagen)
1/1-31/12/2018 Prijs pp Toeslag 1 pk
Vliegreis + treinreizen + Thon Hotel Opera*, Oslo vanaf € 435 € 36
Inbegrepen: KLM-vluchten in de G-klasse incl. genoemde transfers; treinreis 2e klasse (toeslag comfortklasse € 15 pp per enkele reis); in het hotel: 2-persoonskamer d/t + ontbijt.
* Heeft u voorkeur voor een ander hotel? Wij adviseren u graag!

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 30 januari 2018 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

 

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP