Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto

19/20 Daagse expeditiereis - ms Roald Amundsen

Antarctica, Patagonië en de Chileense fjorden

2 afvaarten: CENAMANT1801 en cenamant1904

Ontdek de afgelegen dorpen in Patagonië temidden van de prachtige natuur, voordat we koers zetten richting het wonder van Antarctica.

 

Klik voor een grotere foto

 

Wij bieden één zuidwaartse expeditie (20 dagen) en één noordwaartse expeditie (19 dagen). De noordwaartse reis heeft een omgekeerde route en is inclusief een overnachting in Valparaíso.

 

DAG 1: Juweel van de Pacific

De expeditie begint in de poëtische stad Valparaídus, waar u aan boord gaat van MS Roald Amundsen.

DAG 2-3: Zuidwaarts

We varen langs de Pacifische kust van Chili. Het expeditie team begint aan een reeks lezingen en bereiden u voor op welke avonturen ons te wachten staan.

DAG 4: Kleurrijke huizen

Castro staat bekend om zijn kleurrijke "palafitos", houten huizen gebouwd op palen langs de kustlijn. Ook bezoeken we de Iglesia San Francisco, een kerk met vermelding op de UNESCO Werelderfgoedlijst en het Chiloé Nationaal Park.

DAG 5: Wateren van Patagonië

De expeditie gaat verder zuidwaarts via de wateren van Patagonië en toont ons iconische uitzichten op zee en van de kustlijn langs het Andesgebergte.

DAG 6: Geïsoleerd dorp aan het einde van een fjord

Al varend door Patagonië, bezoeken we het geïsoleerde dorp Puerto Edén in Bernardo O'Higgins Nationaal Park. Dit dorp is alleen toegankelijk via het water. Er bevinden zich hier uitstekende wandelpaden. 15 van de 250 inwoners stammen af van de inheemse Kawéskar bevolking.

DAG 7-8: Torres del Paine Nationaal Park

Bekijk de torenhoge rotsformaties, genaamd "Torres del Paine", de azuurblauwe meren, de slingerende wandelpaden door de bossen, de bruisende rivieren en een schitterende blauwe gletsjer.

DAG 9: Natuurparadijs

De Chileense fjorden kenmerken zich door diepe fjorden en hoge bergen die eindigen in een ijzige zee. Het zal een diepe indruk op u achterlaten. Dit wilde en afgelegen gebied lijkt bijna onaangetast door de mens.

DAG 10-11: Kaap Hoorn en Drake Passage

We varen in open water en maken, indien de omstandigheden dit toelaten, de landing bij Kaap Hoorn. We reizen verder via de Drake Passage op weg naar Antarctica!

DAG 12-16: Het witte continent

De oneindig witte wildernis van Antarctica zal een onvergetelijke indruk op u maken. Maak een kajak tocht op de ongerepte wateren temidden van ijsbergen of maak een wandeling over besneeuwde paden naar spectaculaire uitkijkpunten.

DAG 17-18: Terug via Drake Passage

Na vier onvergetelijke dagen op Antarctica varen we veilig terug over de bekende Drake Passage.

DAG 19: Einde expeditie

Helaas, elke goede expeditie moet eindigen. We komen aan in Punta Arenas, waar u terugvliegt naar Santiago de Chile.

 

Klik voor een grotere foto

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 30 januari 2018 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

 

Klik voor een grotere foto

 

19 daagse expeditiereis
Zuidwaarts

Reisperiode: oktober 2018

Boekingscode: CENAMANT1801

vanaf € 8.067 pp

 

20 daagse expeditiereis
Noordwaarts

Reisperiode: maart 2019

Boekingscode: CENAMANT1904

vanaf € 8.396 pp

 

Hutcategorieën en dekplan ms Roald Amundsen

Optionele excursies en voor- of naprogramma's

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap

Klik voor een grotere foto

Inbegrepen: Hurtigruten expeditie zeereis in de geboekte hutcategorie inclusief volpension aan boord. Voor de noordwaartse expeditie: Transfer luchthaven–hotel voorafgaand aan uw reis, transfer kade Valparaíso–lluchthaven na afloop van uw reis. Voor de zuidwaartse reis: Transfer luchthaven Santiago de Chili–kade Valparaíso voorafgaand aan uw reis. Transfer luchthaven–hotel in Santiago de Chili v.v. na afloop van uw reis en 1 hotelovernachting in Santiago de Chili. Wind– en regenafstotend jack. Activiteiten aan boord en aan wal, diverse landingen en tochten per poolcirkelboot. Ervaren Engels-/Duitstalig expeditieteam verzorgt lezingen en begeleidt activiteiten en landingen. Thee en koffie aan boord.

Niet inbegrepen: Internationale vluchten, verzekeringen en overige optionele excursies. Norske maakt graag een offerte-op-maat: 023-528 98 56.

Flexibele tarieven: Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem, dat is afgestemd op de mate van bezetting. De ­prijzen kunnen eventueel tot aan de vertrekdatum veranderen; uiteraard geldt de prijs van de definitieve boeking.

Let op: Vanaf prijzen zijn in € per persoon. Wijzigingen van het reisschema en het programma zijn uitdrukkelijk voorbehouden. I.v.m. ontscheping per poolcirkelboot zijn rolstoelen niet mogelijk. Invullen van een medisch formulier verplicht. Rubberen laarzen aan boord te leen.

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP