Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto

ms Midnatsol

Het ms Midnatsol vaart sinds mei 2003 in de vloot en behoort daarmee tot de drie nieuwste en grootste Hurtigruten schepen, die naast veel hutten ook het grootste aanbod aan suites hebben. Het ms Midnatsol is qua bouw nagenoeg gelijk aan het zusterschip ms Trollfjord. Karakteristiek is de panorama salon, waarvan de royale glazen voorkant zich over twee dekken uitstrekt, evenals het modern vormgegeven glazen atrium in het midden van het schip. Met de zeer comfortabele uitrusting en verhoogde passagierscapaciteit weerspiegelt dit schip de stap van de rederijen in de nieuwe eeuw. Uitsluitend op dit schip en het ms Trollfjord vindt men de glazen erkers, die in enkele suites voor een bijzonder zonnige sfeer zorgen en wijds uitzicht mogelijk maken. Bekijk het ms Midnatsol in 360° presentatie.

 

ms Midnatsol

De Polar buitenhutten beschikken over het algemeen over ramen met uitzicht terwijl ze op de onderste dekken zijn uitgerust met patrijspoorten. De gezellige hutten hebben allen een badkamer met douche en wc en twee bedden, waarvan er één een bedbank is. De intieme Polar binnenhutten hebben een badkamer met douche en wc met uitzondering van enkele hutten op het nostalgische ms  Lofoten die enkel een wastafel hebben maar waar faciliteiten op de gang worden aangeboden. De meeste hutten  zijn voorzien van twee bedden, waarvan er één een bedbank is en enkele hutten zijn uitgerust met boven- en onderbedden. I Binnenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-10 m2)
L Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv, patrijspoort; deels beperkt uitzicht (5-13 m2)
J Buiten/binnenhut: bed en sofa, do / wc, tv; deels beperkt uitzicht (5-13 m2)
N Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
O Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
Arctic Superieur hutten: Onze comfortabele Arctic superieure buitenhutten zijn gelegen op de bovenste en middelste dekken. Alle hutten beschikken over een badkamer met douche en wc en hebben faciliteiten voor koffie en thee. De meeste zijn voorzien van aparte bedden die overdag als sofa kunnen worden gebruikt; enkele hebben 2-persoonsbedden. P Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
U Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
QJ Minisuite: bed en sofa, zitje, do / wc, tv; deels beperkt uitzicht (15-20 m2)
Expedition Suites: Op de bovenste dekken gelegen, zijn onze expedition suites de meest exquise en comfortabele hutten aan boord waarin een zithoek met televisie, een badkamer met douche/toilet en de meeste beschikken over een tweepersoonsbed. Alle suites zijn voorzien van een huttenpakket met gratis badjas, slippers en toiletartikelen. Q Minisuite: 2-pers.bed, zitgroep, do / wc, tv, minibar (15-20 m2)
M Suite, 2-pers.bed, zitgroep, privé balkon, do / wc, tv, minibar (28-30 m2)
MG Grand-suite met privébalkon, 2-pers.bed, do / wc, zitgroep, tv, minibar (35-37 m2)

MX

Eigenaarsuite, zitkamer met privébalkon, slaapkamer met 2-pers.bed, do / wc, tv, minibar (43-45 m2)

* De hutten 614, 616, 619, 625 zijn uitgerust voor minder validen. Wijzigingen voorbehouden.
# buitenhutten met beperkt of geen uitzicht.

Klik voor een grotere foto

 

ms Midnatsol
Rederij: Hurtigruten Group ASA
Bouwjaar: 2003 in Trondheim
Capaciteit: 1000 passagiers
650 bedden
45 auto's
278 hutten
BRT: 16.151 ton
Lengte: 135.75 m
Breedte: 21,5 m
Snelheid: 15 knopen
Scheepswerf Fosen Mek. Verk. (N)
Vlag Noorwegen
IJsklasse 1C

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 30 januari 2018 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP