Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Klik voor een grotere foto

ms Nordkapp

Het ms Nordkapp is genoemd naar het majestueuze Noordkaap-plateau op het uiterste puntje van het Europese vasteland (71° noorderbreedte). De leistenen kaap is één van de meest geliefde Hurtigruten bestemmingen en heeft al sinds 1553 toen Richard Chancellor het op zoek naar de noordoostpassage zijn naam gaf, een grote aantrekkingskracht op vele onderzoekers. Het nieuwe stijlvolle en toch bescheiden Scandinavische interieur vormt de perfecte entourage voor een actieve verkenning van de Noorse kust. Het schip is in 1996 gedoopt door koningin Sonja. Bekijk het ms Nordkapp in 360° presentatie.

 

De Polar buitenhutten beschikken over het algemeen over ramen met uitzicht terwijl ze op de onderste dekken zijn uitgerust met patrijspoorten. De gezellige hutten hebben allen een badkamer met douche en wc en twee bedden, waarvan er één een bedbank is. De intieme Polar binnenhutten hebben een badkamer met douche en wc met uitzondering van enkele hutten op het nostalgische ms  Lofoten die enkel een wastafel hebben maar waar faciliteiten op de gang worden aangeboden. De meeste hutten  zijn voorzien van twee bedden, waarvan er één een bedbank is en enkele hutten zijn uitgerust met boven- en onderbedden. I Binnenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-10 m2)
K Binnenhut: 2-pers.bed, do / wc, tv (15-18 m2)
L Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv, patrijspoort; deels beperkt uitzicht (5-13 m2)
J Buiten/binnenhut: 2-pers.bed, do / wc, tv; deels beperkt uitzicht (5-13 m2)
N Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
O Buitenhut: bed en sofa, do / wc, tv (5-13 m2)
Arctic Superieur hutten: Onze comfortabele Arctic superieure buitenhutten zijn gelegen op de bovenste en middelste dekken. Alle hutten beschikken over een badkamer met douche en wc en hebben faciliteiten voor koffie en thee. De meeste zijn voorzien van aparte bedden die overdag als sofa kunnen worden gebruikt; enkele hebben 2-persoonsbedden. P Buitenhut: 2-pers.bed, do / wc, tv (5-13 m2)
U Buitenhut: 2-pers.bed, do / wc, tv (5-13 m2)
QJ Mini-suite: bed en sofa, zitje, do / wc, tv; deels beperkt uitzicht (15-20 m2)
Expedition Suites: Op de bovenste dekken gelegen, zijn onze expedition suites de meest exquise en comfortabele hutten aan boord waarin een zithoek met televisie, een badkamer met douche/toilet en de meeste beschikken over een tweepersoonsbed. Alle suites zijn voorzien van een huttenpakket met gratis badjas, slippers en toiletartikelen. Q Minisuite: 2-pers.bed, zitgroep, do / wc, tv, minibar (15-20 m2)
M Suite, 2-pers.bed, zitgroep, privé balkon, do / wc, tv, minibar (28-30 m2)
* De hutten 331,333,335 zijn uitgerust voor minder validen. Wijzigingen voorbehouden.
# buitenhutten met beperkt of geen uitzicht.

Klik voor een grotere foto

 

ms Nordkapp
Bouwjaar: 1996 in Ulsteinvik
Capaciteit: 622 passagiers
456 bedden
35 auto's
BRT: 11.386 ton
Lengte: 123,3 m
Breedte: 19,5 m
Snelheid: 15 knopen
Scheepswerf Kværner Kleven (N)
Vlag Noorwegen

Promotie-middag

Heeft u nog geen reis met Hurtigruten gemaakt? Bent u voornemens om een Hurtigrutenreis bij Norske Noorwegen Reizen te boeken? Dan nodigen wij u uit om op dinsdagmiddag 30 januari 2018 naar onze promotiemiddag te komen. Schrijf u nu in...

Hurtigruten 1893 Ambassador lidmaatschap
Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP