Omdat de voorpret het leukste is!

Ondanks een verlengd negatief reisadvies tot en met 15 mei, gloort er toch echt hoop aan de horizon en kunnen we weer vakantieplannen maken voor later dit jaar. Vakantie en reizen zitten nu eenmaal in onze aard en de voorpret is een zeer belangrijk deel daarvan.

U kunt/mag niet reizen (negatief reisadvies)

Wij begrijpen dat u twijfels kunt hebben over het boeken van een vakantie in (post)corona-tijd. Norske Noorwegen Reizen is aangesloten bij de ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen) en de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Dit betekent dat u in ieder geval zeker kunt zijn van;

• Geld terug bij annulering door reisorganisatie of faillissement.
• Geen voucher-systeem, maar binnen 14 dagen uw gedane (aan)betaling teruggestort op uw rekening.
• Repatriëring als het reisadvies naar oranje of rood verandert tijdens uw reis.
• Eerlijke voorwaarden, geen ‘kleine lettertjes’

Geen gouden beloftes, wel een gouden advies!

U kunt/mag wel reizen (geen negatief reisadvies)

Heeft u na definitieve boeking alsnog persoonlijke twijfels of u wel veilig op reis kunt? Neem dan uiterlijk 4 weken voor vertrek telefonisch contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 023-5289856. Onze reisspecialisten zullen zorgvuldig de mogelijkheden voor uw specifieke boeking bekijken. Bij voorkeur boeken wij uw reis om naar volgend jaar, immers ‘Wat in het vat zit, verzuurt niet’. Wij gaan ervan uit dat de wens voor uw reis die leidde tot het maken van uw boeking blijft bestaan! Mocht omboeken voor u geen optie zijn, dan bekijken wij per geboekt reisonderdeel of deze tegen (geringe) annuleringskosten, dan wel kosteloos geannuleerd kan worden. Het betreft hierbij de reisonderdelen: accommodaties, ferryovertochten, vluchten, treinreizen en autohuur. Geldig voor alle nieuwe boekingen gemaakt tot en met 15 mei 2021 voor reizen die plaatsvinden vanaf 16 mei t/m 31 december 2021.

Gaat u op reis met Hurtigruten?

Voor Hurtigruten reizen (rondreizen en deeltrajecten) gelden de voorwaarden gesteld in het flexibel omboekingsbeleid van Hurtigruten. D.w.z. voor alle Hurtigruten afvaarten met vertrek tot en met 31 mei 2021 geldt dat men tot 14 dagen voor vertrek om kan boeken naar een vertrekdatum die plaats moet vinden op uiterlijk 31 december 2022. Is er geen negatief reisadvies voor uw vakantiebestemming en wilt u, vanwege persoonlijke redenen, de reis niet maken en niet omboeken naar een nieuwe vertrekdatum, dan gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden van Hurtigruten of de flexibele annuleringsvoorwaarden indien u de boeking gemaakt heeft met het Boek met vertrouwen-concept. Onze reisspecialisten kunnen precies aangeven wat voor uw boeking van toepassing is. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze afdeling verkoop via telefoonnummer 023-5289856.