Norske Noorwegen Reizen - HOMEHurtigruten Nederland - HOME

Rondreizen via kampeerhutten in Noorwegen

Klik voor een grotere foto

 

Een populaire vakantie is de hytteferie, in kampeerhutten die meestal op campings staan met de eenvoudigste vorm van accommodatie. Populair vooral omdat het een grote mate van vrijheid geeft, voordelig is en vergeleken met het trekken met tent, toch comfortabel.

  • Naam
  • Plaats
  • Code

 

Wij hebben dit jaar het aanbod van de hutten uitgebreid met Noord Noorwegen, zodat we ook een huttentocht naar de Lofoten en de Noordkaap kunnen aanbieden. Een tevoren gereserveerde huttentocht betekent dat je niet elke dag opnieuw hoeft te plannen, maar zeker bent van de afgesproken hut en de hele dag onbezorgd kunt genieten van de vakantie. In de meeste plaatsen hebben we naast de eenvoudige kampeerhutten ook hutten met meer comfort ter beschikking. Op diverse campings zijn de laatste jaren iets grotere huizen met aparte slaapkamers, keukenuitrusting en douche en toilet gebouwd. Ook de voordelige huizen uit het hoofdstuk huisjes en appartementen kunnen heel goed gecombineerd worden met een kampeerhuttentocht. De prijzen in de kampeerhuttentochten zijn gebaseerd op de eenvoudige kampeerhutten. Gaat de voorkeur uit naar: waar mogelijk iets meer comfort?, dan maken wij graag een passende offerte.

Wat neem je mee?

De normale kampeerspullen, slaapzak, onderlaken en eventueel kussen + kussensloop. De hutten zijn voorzien van 2-4 bedden (stapelbedden), tafel, stoelen of bank, een elektrische kooktoestel met 1-2 platen, elektrische verwarming, koelkast. Wil je alle dagen zelf koken dan kun je beter een extra kooktoestel meenemen. Op de camping is een sanitairgebouw met stromend water, douche en toilet en wasmachine. Vrijwel overal zijn muntmeters voor warm water.

Voor alle kampeerhutten geldt:

Inbegrepen: verblijf in kampeerhutten; uitgebreide routebeschrijving van de door u gekozen kampeerhuttenrondreis uit de brochure of op maat. Geen kinderkorting.

Niet Inbegrepen: De binnenlandse ferry's in de route zijn ter plaatse te voldoen; de boottochten naar/van Noorwegen.

Wij verzorgen ook: REIZEN OP MAAT!

Volg Noorwegen Reizen van Norske Turist Service op FaceBook Volg Norske - Noorwegen reizen - op Twitter Bekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtiugruten reizen op YouTube

Volg Norske op: Volg Norske Noorwegen Reizen op FaceBookVolg Norske - Noorwegen reizen - op TwitterBekijk de favoriete films van Norske Noorwegen en Hurtigruten reizen op YouTube
MAIL | NORSKE | NIEUWSBRIEF | VOORWAARDEN | SITEMAP