Medewerk(st)er Backoffice

Welkom in de wereld van Norske!

Norske Noorwegen Reizen is een zelfstandige reisorganisatie gespecialiseerd in het verkopen van winter – en zomer reizen naar Noorwegen en dat al 68 jaar lang! Daarnaast zijn wij sinds 1991 officieel agent voor Hurtigruten (de postboot langs de Noorse kust). Hurtigruten organiseert tevens unieke expeditie cruises. Als gevolg daarvan is ons aanbod sinds een aantal jaren uitgebreid met bestemmingen als Antarctica, Alaska, Groenland, IJsland, Spitsbergen en Midden- en Zuid-Amerika. Ons bedrijf is gevestigd in een prachtig en sfeervol pand in Heemstede. Alle reizen worden van A tot Z door onszelf ingekocht, samengesteld en georganiseerd. De verkoop geschiedt zowel direct als via de reisbureaus en zelfstandig reisagenten.

Werken in het Noorwegenhuis

Kom jij tot jouw recht bij een gespecialiseerde middelgrote organisatie, waarbij je jouw administratieve vaardigheden optimaal kunt benutten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een enthousiaste en servicegerichte collega voor de functie van;

Medewerk(st)er Backoffice, 32-39 uur

Hebben we een match?

Wij zoeken een enthousiaste en flexibele medewerk(st)er voor onze afdeling Backoffice waar je je bezig gaat houden met de administratieve afhandeling van de boekingsaanvragen in de ruimste zin van het woord. Jij bent de schakel tussen de afdeling Verkoop en onze samenwerkingspartners in bovengenoemde bestemmingen. Wij zoeken een echte duizendpoot die het leuk vindt om in drukke periodes ook de afdeling Verkoop te ondersteunen bij het calculeren van offertes.

Onze ideale kandidaat:

 • Heeft minimaal een afgeronde MBO-opleiding in de richting van toerisme of administratie
 • Heeft bij voorkeur enkele jaren werkervaring opgedaan in de reisbranche
 • Is handig met MS Office en automatiseringssystemen
 • Heeft ervaring met reserveringssysteem Amadeus; een absolute pré!
 • Beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie vaardigheden
 • Is proactief, servicegericht en goed analytisch onderlegd
 • Kan het werk goed organiseren en is zorgvuldig
 • Is bereid om naast de contracturen extra op zaterdagen te werken indien nodig
 • Heeft een goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift
 • Is woonachtig in de omgeving Heemstede en minimaal beschikbaar voor 32 uur.

Dit ga je doen

 • Dagelijks breng je samen met je collega’s op de afdeling Backoffice de binnenkomende boekingsaanvragen in kaart en draag je zorg voor het tijdig aanvragen van accommodaties bij de diverse leveranciers.
 • Je ondersteunt de afdeling Verkoop bij het maken van vlucht, hotel, auto, trein en bootreserveringen en zorgt voor de bijbehorende administratieve taken.
 • In drukke periodes ondersteun je de Afdeling Verkoop bij het calculeren van reizen, werkt offertes uit, verstuurt deze naar de klant en volgt dit zorgvuldig op.

Aanbod

Een uitdagende functie bij een middelgrote en intieme organisatie met een leuke en informele werksfeer. Wij bieden een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Reisbranche.

Geïnteresseerd?

Voldoe je aan bovenstaand profiel en ben je geïnteresseerd in deze functie? Aarzel dan niet langer en solliciteer bij Norske!
Wij zien je motivatie (voorzien van C.V. en foto) graag vóór 07/02/2022 tegemoet.

Norske Noorwegen Reizen BV
T.a.v. De heer D.H. van Kooi
Herenweg 64
2101 ML  Heemstede
E-mail: dickvankooi@norske.nl
Telefoon: 023-528 98 56

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.