Voor het eerst vaart Hurtigruten vanuit Nederland naar Noorwegen! Een unieke ervaring die u niet wilt missen: zie vanaf MS Maud de Nederlandse kust voorbijtrekken en vaar vervolgens de kust van Noorwegen tegemoet. In 2024 stapt u eenvoudig aan boord in de haven van IJmuiden voor een 15-daagse Noorderlicht Expeditie Cruise naar Noorwegen. Beleef het beste van de Noorse kustlijn en ga mee met spannende excursies om dit winterwonderland écht goed te ontdekken. Bezoek fascinerende plaatsen en kleine kustdorpen om het authentieke hart van Noorwegen te beleven. MS Maud ligt begin 2024 voor u klaar in de haven van IJmuiden om u mee te nemen op deze speciale winterexpeditiecruise naar Noorwegen onder het magische noorderlicht!

Vertrekdata 2024: 06/01, 20/01, 03/02, 17/02, 02/03, 16/03, 30/03

MS Maud

MS Maud is vernoemd naar één van de beroemdste schepen aller tijden, namelijk Roald Amundsens “Maud” uit 1917. Dit schip, vernoemd naar de eerste koningin van het hedendaagse Noorwegen, was gebouwd voor de tweede expeditie van Roald Amundsen naar de Noordpool. Het huidige MS Maud van Hurtigruten is gebouwd in 2003 en is uitgerust met geavanceerde technologie die haar uitermate geschikt maakt voor expeditiecruises langs de Noorse fjordenkust. Het schip is 136 meter lang en biedt plek aan maximaal 528 passagiers. Aan boord geniet u van een spectaculair uitzicht vanaf het observatiedek op dek 9 of met een drankje in uw hand vanaf de Explorer Lounge & Bar. Verder vindt u meerdere jacuzzi’s, verschillende restaurants, een Wellness- & Sparuimte en een overdekte fitnessruimte.

Korting

Norske is al 70 jaar Noorwegen-specialist en sinds 1991 exclusief vertegenwoordiger van Hurtigruten. Bekijk hieronder meer over deze bijzondere 15-daagse Noorderlicht Expeditie Cruise naar Noorwegen vanaf IJmuiden en vraag eenvoudig een offerte aan via de oranje button.  Als u vóór 1 april 2023 boekt, profiteert exclusief bij Norske van 5% extra korting per persoon! Wees er snel bij want VOL=VOL!

Bekijk de uitgebreide reisbeschrijving hier en vraag direct een offerte aan:

Noorderlicht Expeditie Cruise vanaf IJmuiden 2024

  • Expeditie cruises in januari, februari en maart 2024
  • Voor het eerst met het MS Maud vanaf IJmuiden
  • Ontdek de fjorden, gletsjers en het noorderlicht!
  • Boek vóór 01/04/2023 en profiteer van 5% extra korting p.p.
v.a.  € 3690 p.p.
Bekijk reis