Groot-Brittanië

Filter afbeelding

Britse eilanden vanaf Dover 2024

  • Expeditie voorjaar/zomer 2024
  • Met MS Maud
  • Afgelegen eilanden en afwisselende kustlijn
v.a.  € 4273 p.p.
Bekijk reis

Noordelijke Britse eilanden – Expeditie door de Ierse zee

  • Expeditie voorjaar 2023
  • Met MS Spitsbergen
  • Rondom de Ierse zee Glasgow-Glasgow
v.a.  € 4232 p.p.
Bekijk reis

Expeditie Cruise Britse eilanden

Betreed een wereld van avontuur en schoonheid tijdens een onvergetelijke Britse eilanden cruise.
Verken adembenemende kustlandschappen en ontdek wildreservaten en historische steden vol cultuur tijdens een Expeditie Cruise Britse eilanden. We bezoeken Engeland, Schotland, Wales, Ierland, Noord-Ierland en het eiland Man. Geniet tijdens een Expeditie Cruise Britse eilanden van diverse inbegrepen en optionele excursies, zoals begeleide natuurwandelingen, kajakken op zee, en bezoeken aan wilde eilanden met onze kleine expeditieboten. Een cruise langs de Britse eilanden is een exceptionele reis om nooit te vergeten.

Levendige wateren omringen de Britse Eilanden

Van haaien tot vlinders, de Britse Eilanden herbergen diverse diersoorten. Tijdens uw Britse eilanden cruise kunt langs de kust otters, zeehonden, zeevogels en kustvogels spotten. Verder kunnen de 16 verschillende soorten walvissen en dolfijnen die in Britse wateren leven, voor verrassende ontmoetingen zorgen.

Maak uw Britse eilanden cruise onvergetelijk

Het expeditieteam van de Britse Eilanden staat klaar om uw Expeditie Cruise onvergetelijk te maken. Met expertise en passie delen ze geschiedenis, wildlife-feiten en culturele inzichten tijdens de reis. Deze actieve ontdekkers begeleiden u bij landingen en expeditieboottochten, en nemen u mee van de gebaande paden om de wilde schoonheid van de eilanden te ervaren.