Midden-Amerika

Filter afbeelding

Caraïben – Tropische wateren en afgelegen eilanden 2023

  • Expeditie najaar 2024
  • Met MS Roald Amundsen
  • Ontdek het Caribisch gebied!

 

v.a.  € 4890 p.p.
Bekijk reis

Van Panama tot Barbados – Expeditie Cruise naar de zuidelijke Caraïben

  • Caribisch gebied en Midden-Amerika
  • Met MS Fram
  • Vertrek 13 april 2024

 

v.a.  € 4490 p.p.
Bekijk reis

Cruise Caraïben, Midden – en Zuid-Amerika

Kleurrijk, warm en bruisend! Ontdek de ware droombestemmingen rond de azuurblauwe zeeën. De expeditieschepen van Hurtigruten brengen u naar prachtig gelegen gebieden met zachte witte zandstranden en bruisende steden tijdens een reis die u altijd zal blijven herinneren. De tropische kusten van Zuid-Amerika zijn vol ontdekkingen. De expedities naar deze bestemmingen hebben het allemaal; afgelegen paradijselijke eilanden, de grandeur van het Panamakanaal en de inspirerende mysterie van verloren beschavingen. Reis mee aan boord van één van de comfortabele expeditieschepen en ga op zoek naar de natuurlijke en culturele schatten langs de Zuid-Amerikaanse kust!

Cruise Caraïben vol tropische wateren en afgelegen eilanden

De kusten van Midden-Amerika zijn vol ontdekkingen. Mis niks en ontdek de prachtige landschappen en fascinerende culturen tijdens de cruise Caraïben. Maak kennis met de rijke geschiedenis van de Maya’s tijdens het verkennen van Belize en Big Corn Island, waar oude ruïnes getuigen van een verloren beschaving. Tijdens deze buitengewone cruise naar de Caraïben zullen we de gebaande paden verlaten en ongerepte juweeltjes van de Caraïben ontdekken. Vergeet de grote cruisemaatschappijen, met de expeditie cruise in de Caraïben komt u bij magische afgelegen oases waar de grote cruisemaatschappijen nooit kunnen komen. Een van de hoogtepunten van de cruise in de Caraïben is het betoverende Half-Moon Caye-eiland, verscholen in het sprookjesachtige Lighthouse Reef van Belize. De zon gaat hier onder in het witte zand terwijl een gouden gloed de schoonheid van de ongerepte natuur nog indrukwekkender maakt. De cruise Caraïben zit vol avontuur, schoonheid en onverwachte ontdekkingen.

Natuur en cultuur ontdekken tijdens de Midden-Amerika expeditie

Wordt verrast door de natuurlijke wonderen, rijke culturen, zonovergoten stranden en bruisende steden die de expeditie reis in Midden-Amerika te bieden heeft, al varend vanaf het tropische Costa Rica tot aan het adembenemende El Salvador, en van Nicaragua tot het kleurrijke Mexico. Wordt met open armen verwelkomd in Cabo San Lucas en ontdek enkele van de beste stranden in de omgeving. Ervaar de betoverende zonsondergangen, proef lokale lekkernijen uit de rijke Fusion-georiënteerde keuken en wordt verrast door de bruisende sfeer van deze prachtige stad. Tijdens de cruise naar de Caraïben of tijdens de Midden-Amerika cruise ervaart u een reis vol heerlijke gerechten en schitterende natuur.