Noorwegen

Filter afbeelding

Expeditie Cruise Zuid-Scandinavië 2024

  • Expeditie zomer 2024
  • Met MS Maud
  • Archipels, fjorden en vissersdorpen
v.a.  € 5464 p.p.
Bekijk reis
NIET BOEKBAAR

Noorderlicht Expeditie Cruise vanaf IJmuiden 2024 NIET MEER BOEKBAAR

  • Expeditie cruises in januari, februari en maart 2024
  • Voor het eerst met het MS Maud vanaf IJmuiden
  • Ontdek de fjorden, gletsjers en het noorderlicht!
Prijs op aanvraag
Bekijk reis

Winter Expeditie Cruise Noorse kust vanaf Hamburg 2023/2024

  • Expeditie cruises winter 2023/2024
  • Met MS Otto Sverdrup vanaf Hamburg
  • Ontdek WinterWonderland langs de Noorse kust
v.a.  € 3490 p.p.
Bekijk reis

Het reisaanbod van Norske

Verken de ruige kust van Noorwegen tijdens een Hurtigruten cruise Noorwegen naar de Noordpoolcirkel, de Lofoten-eilanden, Tromsø, de Noordkaap en zelfs Svalbard. Met bijna 130 jaar ervaring brengen we u zowel populaire bezienswaardigheden als verborgen parels. Ontdek majestueuze fjorden zoals Geirangerfjord en Sognefjord, bezoek charmante dorpjes zoals Reine, en geniet van lokale lekkernijen, van Lofoten-ijs tot koningskrab tijdens de cruise Noorse fjorden. Laat het Noorse licht u betoveren, met de magie van het noorderlicht in de winter en eindeloze daglichturen in de zomer. Ontdek Noorwegen met experts aan uw zijde tijdens de Noorwegen cruises.

Avontuur tijdens uw Noorwegen Cruise

Ontdek tijdens uw cruise Noorwegen niet alleen de beroemde fjorden en majestueuze bergen, maar ook de overvloedige flora en fauna in wateren, luchten en heuvels. Dankzij de noordelijke ligging, uitgestrekte kustlijn en diverse ecosystemen is hier een uniek leefgebied ontstaan. Het bovenste deel van het land, boven de poolcirkel, herbergt unieke vogels en dieren. Spot tijdens een Noorwegen cruise in de winter bultrugwalvissen en orka’s, terwijl de zomermaanden andere walvissoorten aantrekken, zoals de imposante potvis. Nomadische rendieren, majestueuze roofvogels en koningskrabben vormen fotogenieke hoogtepunten. Ga mee met de expeditie Noorwegen cruises voor een diepgaande ontmoeting met de prachtige natuur en wilde dieren. Vergeet niet uw fotocamera mee te nemen, of neem alles volledig in u op tijdens de cruise Noorwegen.

 

Een Noorwegen Cruise naar wens

De Noorwegen cruise fjorden is een reis die u niet snel nog een keer zult meemaken. Er zijn verschillende soorten reizen waaruit u kunt kiezen. Elke reis wordt adembenemend maar kies daarom de reis uit die voor altijd in uw herinneringen zal blijven. Zo kunt u de reis van uw droom uitkiezen en gaan maken met een Noorwegen cruise fjorden. Denk na over hoe lang u wilt, waarheen, welke activiteiten u niet wilt missen en wie u graag wilt meenemen op deze adembenemende cruise Noorwegen. Weet u precies wat u wilt? Dan is het tijd om de reis van uw leven te boeken met een cruise Noorse fjorden.