West-Afrika

Filter afbeelding

Geen reizen gevonden.

West-Afrika

Stap aan boord van een Hurtgiruten Expeditie Cruise naar deze nieuwe bestemmingen in West-Afrika. Verken de ongerepte eilandgroepen met uitbundig en divers natuurschoon, authentieke cultuur en indrukwekkend dierenrijk. Denk aan adembenemende natuur zoals, rotsachtige en vulkanische voorgebergten, zoutwaterlagunes en mangrove moerassen. Spot de indrukwekkende wildlife van de verschillende eilanden als zeeschildpadden, krokodillen en slangen. Adembenemende flora en fauna komt samen tijdens het eilandhoppen Kaapverdië. Hurtigruten brengt u dichterbij deze anderzijds onbereikbare kustplekken.

Eilandhoppen in Kaapverdië

De Cruise Kaapverdische eilanden zit vol met diverse landschappen en wildlife. Verken de fascinerende diversiteit die de eilanden te bieden hebben tijdens het avontuurlijke eilandhoppen Kaapverdië. Ontdek het grootste eiland Santiago waar bijna de helft van alle Kaapverdianen wonen. Vul de dag vol verkenning op het eiland Fogo, dat wordt gedomineerd door een enorme vulkaan. Ondervind waarom Santo Antão het meest spectaculaire eiland van Kaapverdië wordt genoemd. En sluit het eilandhoppen Kaapverdië per boot af met het laatste woestijnachtige eiland: Boa Vista.

Paradijselijke eilanden voor de West-Afrikaanse kust

De Kaapverdische eilanden met mild tropisch klimaat bieden zowel prachtige zandstranden en woestijn als groene bergen en valleien. De authentieke cultuur is ontspannen en toegankelijk, nog vrij van het massatoerisme. Verken niet alleen de bekende eilanden, maar ook de onbekendere Bissagos-eilanden tijdens de cruise Kaapverdische eilanden dichtbij de West-Afrikaanse kust. Door de ligging en natuur zijn hier een indrukwekkend aantal vogelsoorten te bewonderen zoals Pelikanen, Ibissen en Rosse Grutto’s. Sinds 1996 zijn de Bissagos-eilanden door UNESCO geheel terecht aangewezen als Biosfeerreservaat. De beste manier om deze eilanden te bezoeken is per Hurtigruten-schip. Het MS Spitsbergen leent zich perfect voor het eilandhoppen Kaapverdië per boot. En waar de boot toch niet kan komen, maken we gebruik van tenderboten om niks te missen. Ervaar zo een waar avontuur tijdens uw reis langs de indrukwekkende eilanden.